Milloin Ankara Izmir YHT Line avataan?

ankara izmir yht linja milloin se aukeaa
ankara izmir yht linja milloin se aukeaa

Ankara, Izmirin YHT-linja Milloin suurnopeusjunaverkko avataan?: Ankara Izmir, Turkin rautatie rakennetaan Ankaran ja Izmirin kaupungin välille.


Ankaran Polatlı-alueelta alkava 508 km pitkä rautatie päättyy Izakin Konakin alueelle. Suurnopeusjunapalveluja järjestää TCDD, joka on kaksinkertainen linja, sähköinen ja signaloitu ja joka kulkee 250 km tunnissa.

”Polatlı-Afyonkarahisar-osuuden on tarkoitus valmistua vuoden 2021 loppuun mennessä ja Afyonkarahisar-İzmir -osan loppuun vuoden 2022 loppuun mennessä. 14 tunnin rautatieajan kuluminen Ankaran ja Izmirin välillä lyhenee 3 tuntiin 30 minuuttiin, kun suurnopeusjunalinja avataan.

Eskişehirin Sivrihisar-alueella, 1,5 km junalinjalta etelään, havaittiin kuitenkin kahdeksan uppoaukkoa. Turkkilaisten insinöörien ja arkkitehtien liittoon (TMMOB) kuuluva geologisten insinöörien kamari varoitti, että Ankara – İzmir -nopealla junahankkeella, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2022, on geologisia riskejä.

"Sivrihisarin (Eskişehir) piirikunnan kylien väliseen alueeseen Sığcık, Göktepe, Kalkimköy ja Yeniköy on viime vuosina muodostunut 2 kuoppaa, joiden halkaisija on 50-0.5 m ja syvyys 15-8 m. Kentällä tehtyjen havaintojen ja myöhempien satelliittikuvien tutkimusten mukaan; Se, että tämä alue, jossa kuoppa muodostettiin, sijaitsee vain 1.5 km etelään rakenteilla olevan Ankara-İzmirin suurnopeusjunareitin Polatlı Afyon -osasta etelään, edellyttää kiireellisiä toimenpiteitä.

Ankara Izmir YHT -linjan kokonaiskustannusten on suunniteltu olevan 9,3 miljardia TL.

Ankara Izmirin YHT-asemat

  • Ankaran YHT-asema
  • Polatlı YHT -asema
  • Afyonkarahisarin YHT-asema
  • Usakin YHT-asema
  • Salihlin YHT-asema
  • Turgutlun YHT-asema
  • Manisan YHT-asema
  • Izmirin YHT-asema

Ankara İzmir -rautatie (nykyinen ja meneillään oleva valmistus)

Ankara İzmir YHT -kampanjaelokuva


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset