Välipala Izmir Metropolitanin terveydenhuollon ammattilaisille

Välipala Izmir Buyuksehirin terveydenhuollon ammattilaisille
Välipala Izmir Buyuksehirin terveydenhuollon ammattilaisille

Izmirin metropolialueen kunta jatkaa solidaarisuuttaan terveydenhuollon työntekijöiden kanssa, jotka eivät voineet jättää tehtäviään uuden koronavirusepidemian takia. Terveydenhuollon ammattilaisille valmistettuja välipaloja alkoi jakaa sairaalaan.


Izmir Metropolitan Municipality tukee edelleen Izmirin terveydenhuollon ammattilaisia. Pääkaupunkiseudun kunta, joka tuottaa lääketieteellisiä naamioita ja jakaa niitä perheterveyskeskuksiin ja sairaaloihin, aloitti piirakoiden ja evästeiden valmistelun ja jakelun terveydenhuollon henkilöstölle, joka ei voi poistua sairaalasta.

İzmir Metropolitan Municipality Ammatillisen tehtaan leivonnaisten ja ruoanlaitto-ohjaajien valmistama ensimmäinen 350 ihmisen tuotanto toimitettiin İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa -sairaalaan. Nykyään İzmir Katip Çelebi University Atatürkin koulutus- ja tutkimussairaalassa on jätetty 1200 piirakka- ja evästepakkausta. Huomenna SBU Dr. Ruoat, jotka on valmistettu Suat Serenin rintatauteihin ja kirurgian koulutus- ja tutkimussairaalaan ja seuraavana päivänä terveystieteiden yliopiston Tepecikin koulutus- ja tutkimussairaalaan, toimitetaan.

Tuotantoalue desinfioidaan

Halkapınarissa sijaitsevan ammattitehtaan rakennuksessa tuottavat leivonnaiset ja kulinaarikouluttajat käyttävät luita, naamioita ja käsineitä. Ammattitehtaan kouluttaja Ercan Turan korostaa, että tuotantoalue desinfioidaan päivittäin ja hygieniaolosuhteita valvotaan jatkuvasti. Turan kertoo työskentelevänsä päivittäin terveydenhuollon henkilöstön tukemiseksi, jolla on vaikeuksia saada terveellistä ruokaa, ja toteaa, että solidaarisuus jatkuu.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar