Uudet toimenpiteet koronaviruksen torjumiseksi Ankarassa

Uudet toimenpiteet koronaviruksen torjumiseksi korissa
Uudet toimenpiteet koronaviruksen torjumiseksi korissa

Pääkaupunkiseudun Ankaran kunta jatkaa aktiivista taisteluaan pääkaupungissa toteuttamalla uusia toimenpiteitä koronavirusepidemiaa vastaan. Halk Leipätehdas maksimoi hygieniakäytännöt myyntipisteissä, etenkin tuotantoalueella, mutta se suorittaa desinfiointiprosessin huolellisesti julkisissa kulkuneuvoissa, julkisissa kulkuneuvoissa, julkisissa kulkuneuvoissa, takseissa ja minibusseissa sekä C Plate -huoltoautoissa. Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş ilmoitti, että pääkaupunkiseudun kunta tekee yhteistyötä kansalaisjärjestöjen kanssa jakeluun ruokaa katueläimille vastatakseen kahviloiden ja ravintoloiden sulkemisen vuoksi vähentyneeseen ruokatarpeeseen.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa toimintaansa ympäri vuorokauden ympäri epidemian torjumiseksi koko pääkaupungissa.

Koronaviruksen puhkeamisen vuoksi kaikki yksiköt maksimoivat yksikköhygieniakäytännöt kriisinhallintakeskuksen koordinoinnissa ja ottavat käyttöön myös uusia toimenpiteitä ja toimenpiteitä.

MAMAJAKELU YSTÄVÄT YSTÄVILLE

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş ilmoitti aloittaneensa jakelemaan ruokaa yhteistyössä pääkaupunkiseudun valtiosta riippumattomien järjestöjen kanssa yhteistyössä kahviloiden ja ravintoloiden kanssa, jotka täyttävät katueläinten ruokatarpeet epidemian varalta.

Pääkaupunkiseudun Ankaran kunnan eläinlääkintä- ja eläintarhaosastopäällikkö Mustafa Şener, joka ilmoitti palauttaneensa karanteeniin, jossa paluuta tekeviä kansalaisia ​​pidettiin Gölbaşın kampuksella, jossa he isännöivät kulkuneita eläimiä pääkaupunkiseudun kunnan Gölbaşı-turvakodissa, antoi seuraavat tiedot toteutetuista toimenpiteistä:

”Ankaran hallintoneuvostomme puheenjohtajana luotiin kriisipalvelu. Pääjohtajatoimistomme pyynnön mukaisesti tuomimme 16 karanteenialueemme karanteenialueella eläinsuojeluun Gölbaşın kunnan kanssa ja vapaaehtoisten tietoon, jotta voimme välttää terveysongelmia, etenkin ravitsemusta, koska vapaaehtoiset eivät pääse sisään. Eläinlääkärimme suorittivat terveystarkastuksia heti ensimmäisestä hetkestä, kun eläimet saapuivat. Kuusi 16 kulkuneesta eläimestä steriloitiin. Olemme ottaneet yhteyttä vapaaehtoisiin, jotka tarkastelevat alueen eläimiä. Vapaaehtoiset voivat tulla milloin tahansa ruokkimaan eläimiä hoitokodissamme ja saada tietoja heidän terveydentilastaan. Karanteenin poistamisen jälkeen eläimet palautetaan ympäristöön, josta ne otettiin. Eläinystävämme ei pidä huolehtia tästä, eläimemme ovat terveellisiä eikä heidän ruokinnassaan ole ongelmia. Aloimme myös jakaa ruokaa. ”

Ankara Hacı Bayram Veli -yliopiston luonto- ja eläinsuojeluyhteisön presidentti Damla Karaboya kertoi: ”Karanteenialueen julistamisen jälkeen ruokimme eläimet siirrettiin Gölbaşı-turvakoteelle. Aluksi lähestyimme puolueellisesti, mutta nyt voimme nähdä ystäviämme Gölbaşın eläinsuojissa. Ei ole mitään ongelmaa. Vaikka heidän paino on erittäin hyvä ja heidän terveytensä on hyvä ”,” Vapaaehtoinen eläinystävä Tenay Yücel sanoi: ”Olen tulossa tähän turvakoteelle vuosia. Tässä turvakodissa sielujen elämä ja ruoka ovat aina läsnä. Sen mehut vaihdetaan säännöllisesti. Rokotteet tehdään säännöllisesti, sterilointiprosessit tehdään välittömästi. Sen jälkeen kun pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş astui virkaan, tilanne oli parempi. Ne, jotka eivät näe täällä, puhuvat eri tavalla ja kielteisesti. Sielumme ovat turvassa täällä. Elämämme on täällä erittäin terveellistä. Kenenkään ei tarvitse huolehtia. ”Hän ilmaisi ajatuksensa.

HALK ON KORKEALLA HYGIENISTASOLLA

Ankara Halk -leipätehdas on myös lisännyt varovaisuutta koronavirusta vastaan ​​myymälöissä, joissa leipää ja leipomotuotteita tuotetaan, etenkin vähittäiskaupoissa, Halk Bread -buffetteissa ja palasissa.

Halk Leipätehdas, joka käynnisti taudinpurkaussuojan hätätoimintasuunnitelman, alkoi mitata kuumeen päivittäisillä kehon lämpötiloilla määräajoin kaikkien työntekijöiden palveluksessa. Halk Ekmek, joka lisäsi desinfiointiaineiden määrää ja lähetti varoitusjulisteita suljetuissa pisteissä, asetti naamioiden ja käsineiden käytön pakolliseksi. Halk Ekmek, joka sulkee myymälöiden kahviloita, aloitti 1 metrin säännön sosiaalisen etäisyyden suojelemiseksi päivittäisessä tuotekaupassa.

Halk Ekmekin toimitusjohtaja Recep Mızrak ilmoitti pitävänsä etusijalla kansanterveyttä ja elintarviketurvallisuutta.

”Olemme laatineet 23 toimenpidekohtaa. Olemme luoneet hätätilanteiden kriisipalvelun sovellusten seurantaa varten. Koska tuotantolaitoksemme työskentelevät 3 vuorossa, mittaamme tässä vuorossa työskentelevän henkilöstömme kehon lämpötilan työsuhteen aikana. Hygieniakohdassa toimme desinfiointiaineen, käsineiden ja naamion tarpeen. Olemme piirtäneet keltaisia ​​viivoja 1 metrin välein suojaamaan sosiaalista etäisyyttä Myymälässämme. Tällä tavoin yritämme suojata tulevien kansalaisten etäisyyttä. ”

Desinfiointi on aloitettu C-levy-huolto-ajoneuvoissa

Seyfettin Aslan totesi, että he ovat kaksinkertaistaneet koronavirukseen liittyvien puhdistus- ja desinfiointiprosessien ensimmäisestä päivästä lähtien, kun Ankaran pääkaupunkiseudun kunta, terveysministeriö Seyfettin Aslan kertoi, että julkiset kuljetusvälineet altistetaan tähän prosessiin päivittäin.

Aslan totesi, että he desinfioivat C-kilpihuoltoajoneuvot myös metro, ANKARAY, Köysirata, Bussit sekä taksit ja minibussit jälkeen. ”Jatkamme puhdistusta ja desinfiointia kaikissa julkisen liikenteen ajoneuvoissa, joita käytetään ympäri vuorokauden. Tapasimme Ankaran palveluajoneuvo-operaattoreiden käsityökamarin puheenjohtajan ja perustimme keskuksen. Sen jälkeen, kun kaikki C-levyn huoltoautot saapuvat keskustaan, jatkuva desinfiointi suoritetaan. Kuljetusosaston päällikkö huolehtii koordinoidusta työstä tässä asiassa. Metropolitanina yritämme toteuttaa pyrkimyksetmme ihmisten terveyden hyväksi ympäri vuorokauden. ” Ankaran pääkaupunkiseudun kunnan kuljetusosaston päällikkö Ali Cengiz Akkoyunlu korosti myös, että pääkaupunkiseudun kunnan vastuualueella toimivat hyötyajoneuvot jatkavat desinfiointia 7/24. Kun noin 7 tuhannen 24 huoltoauton desinfiointiprosessi on saatu päätökseen, puhdistetaan yhteensä 7 tuhatta hyötyajoneuvoa. "

Ankaran palveluajoneuvo-operaattoreiden kauppamyymäläkamarin puheenjohtaja Tuncay Yılmaz huomautti pääkaupunkiseudun kunnan suorittaman desinfiointitutkimuksen merkityksestä: ”Olemme alalla, joka kuljettaa jatkuvasti kaupungin henkilökuntaa, työntekijöitä ja virkamiehiä, ja olemme raskaassa liikenteessä aamulla ja illalla. Tapa päästä eroon tästä vaarasta on desinfiointi ja puhdistus. Tässä mielessä Metropolitan Municipality tarjoaa meille 7/24. Paljon kiitoksia. ” C-levyn palvelukuljettaja İbrahim Aydirek kiitti Ankaran pääkaupunkiseudun pormestaria Mansur Yavaşia, mutta Fatih Yıldız sanoi: ”Haluamme kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaa sen palveluista. Se oli puhdistus- ja ruiskutustyö, jonka olisi pitänyt olla ”.

KIITOS PUHEENJOHTAJALLE TAXISTA JA TÄYTETYT OSTOSTA

Palvelee ympäristönsuojelu- ja valvontaosastolla, BELPLAS A.Ş. siivousryhmät jatkavat takseissa ja minibusseissa tapahtuvaa desinfiointiprosessia päivittäin Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeiden mukaan.

Vaikka desinfiointityöt ovat poliisilaitoksen joukkueiden valvonnassa, lentokenttätaksilla työskentelevä Orhan Taşcı sanoi: ”Kiitämme Ankaran pääkaupunkiseudun pormestariamme tuesta. Olemme erittäin iloisia työskentelemällä ajoneuvojemme desinfioinnissa. Jaamme tämän asian matkustajamme kanssa. Matkustajamme voivat käyttää mieluummin ajoneuvojamme. ” Esenboğa Taxis Motorised Carriers Cooperative Osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Hasan Hakan Tağluk kertoi: ”Hyödynnämme tätä sovellusta pääkaupunkiseudun kunnan tuella. Saamme matkustajiltamme hyviä palautteita työstä. Haluamme näiden tutkimusten jatkuvan. Kiitämme pormestari Mansur Yavaşia tuesta. "

Rıfat Çetinkaya kertoi palvelevansa Sincan Dolmuş -pysäkillä ja sanoi: ”Kaikki ajoneuvomme desinfioitiin. Haluan kiittää kuntaamme ja herra Mansur Yavaşa heidän palveluistaan. ”Palvelun hyötyneet minibussikuljettajat sanoivat:

  • Niyazi Bilgiç: ”Haluamme kiittää presidentti Mansur Yavaa kunnan tarjoamasta palvelusta. Odotamme palvelujen jatkumista. ”
  • Feyzullah Kızıltaş: "Paljon kiitoksia kunnallemme tästä palvelusta."
  • Lahja Taburlu: “Kiitos kuntamme huolehtimisesta näistä asioista. Jatkamme palveluamme terveellisellä tavalla. ”

UUSIA LISÄTOIMENPITEITÄ

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on suorittanut jatkuvaa desinfiointia julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa valtiosta riippumattomiin organisaatioihin, on ryhtynyt seuraaviin lisätoimenpiteisiin epidemiavaaran torjumiseksi:

  • Pääkaupunkiseudun kunnan 30. maaliskuuta ilmoittamat "palokuntakokeet" ilmoittivat, että hakemus hyväksytään ja pidetään 13.-17. Huhtikuuta, ja sitä on siirretty myöhempään ajankohtaan.
  • Ankarassa liikennöivillä yksityisillä julkisilla linja-autoilla (ÖHO) ja yksityisillä julkisilla liikennevälineillä (ELV) liikennöivien kauppiaiden matkustajamäärän laskun vuoksi käynnissä olevat lisenssi- ja linja-tarjoushinnat viivästyivät kaksi kuukautta.
  • Ankaran pääkaupunkiseudun kunnan rakennus, jossa 4 tuhatta henkilöstöä, lukuun ottamatta hallinnollisia lupia, toimi 23. maaliskuuta 2020 alkaen samoina tehtävinä EGO: n ja ASKİ: n pääosaston rakennuksissa koronavirusiepidemian torjumiseksi toteutettavien toimenpiteiden puitteissa ja pääkaupunkiseudun kunnan pääosastossa, EGO: ssa ja ASKI: ssä työntekijöiden terveyden suojelemiseksi. työskentelee vaihtojärjestelmässä toiseen järjestykseen saakka varmistaakseen, että julkinen palvelu suoritetaan keskeytyksettä.
  • Uusia sosiaaliapuhakemuksia kunnalle tehdään väliaikaisesti Elintarvikeapukeskuksen sijaan puhelinnumeroilla ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 ja (0312) 507 37 00) puhelintietojen avulla, jotta väkijoukot eivät muodosta virusta.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar