Varoitusvaroitus suojaamalla etäisyys tarroja AŞTİ

Tietoisuusvaroitus astman kanssa
Tietoisuusvaroitus astman kanssa

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta varoittaa edelleen kansalaisia ​​toteuttamalla uusia toimenpiteitä koronaviruksen puhkeamisen torjumiseksi. Başkentissa avatun uuden sovelluksen myötä ”pidä etäisyydestäsi” tarrat sijoitettiin pääkaupunkiseudun kunnallisiin palvelurakennuksiin, etenkin A .Tİn. Pääkaupunkiseudun kunnan poliisilaitoksen päällikkö Mustafa Koç totesi aloittavansa jakelemaan stimuloivia ”tarroja” markkinoille. Pääministerin kunnan poliisiosaston päällikkö pyrkii lisäämään kansalaisten tietoisuutta omasta ja muiden terveydestä.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa taisteluaan koronaviruksen puhkeamisesta toteuttamalla uusia toimenpiteitä.

Jatkamalla varoituksiaan sosiaalisen median tileillä, kaupunkinäytöillä ja julisteilla ”HomeKal” -kutsulla, pääkaupunkiseudun kunta valmisteli ”pidä etäisyyttäsi” -tarroja tietoisuuden lisäämiseksi.

ENSIMMÄINEN HAKEMUS AŞTİ

Sijoittamalla nämä ”tarrat” AŞTİ: lle, missä matkustajaliikenne on kokenut, pääkaupunkiseudun kunta varmistaa, että lippujonoa odottavat kansalaiset linja-autoyritysten toimistojen edessä kiinnittävät huomiota tähän varoitukseen.

Pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston päällikkö Mustafa Koç totesi, että desinfiointityöt jatkuvat AŞTİn kansanterveyden hyväksi. Hän ilmoitti haluavansa lisätä kansalaisten tietoisuutta maahan asetetuista liimoista ja sanoi:

”Välitämme desinfiointitutkimuksista pääkaupunkiseudun taistelussa koronaviruksen leviämistä vastaan. Lisäksi otamme tämän taistelun askeleen pidemmälle ja pyrimme luomaan kansalaisillemme tietoisuutta sosiaalisen etäisyyden suojelemisesta. Matkustajien lukumäärä on vähentynyt vakavasti, mutta AŞTİssa teimme “tarroja” laiturien edessä oleville odotuspaikoille ja kiinnitimme ne hissien eteen. Sisäasiainministeriön sisäasiainministeriön kiertokirje aktivoitiin, jotta istuisi yksi henkilö kaksoisistuimissa linja-autoissa ja istuisi ristikkäin taka- ja etuistuimissa. Ilmoitimme tästä linjaliikenteen linja-autoyrityksille. Seuraamme sen toteuttamista poliisin ja vartijoiden kautta. Yritykset menettävät huomattavasti tuloja. Presidentin presidentti Mansur Yavaşin ohjeella ja BUGSAŞ: n hallituksen päätöksellä alensimme linja-autoista saatavaa korvausta puoleen poistumalla AŞTİ: sta. Näemme kansalaisissa herkkyyden. Pyydän kaikkia Ankaran asukkaita, ole kotoa, säilytä sosiaalinen etäisyys, kun lähdet ulos, estä viruksen leviäminen. "

Lippupisteessä työskentelevä Mehmet Bingöl totesi, että uusi sovellus on hyödyllinen, ja sanoi: ”Sosiaaliset etiketit olivat erittäin hyödyllisiä. Pyydämme heitä puhumaan kanssamme seisomalla tarroilla, jotta he voivat lisätä tietoisuutta matkustajista. Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa ponnistelujaan viruksen torjumiseksi AŞTİssa. Haluan välittää tyytyväisyyteni Mansur Yavaşiin täältä. ”Denizliin matkustanut Faruk Çayan korosti varoitusten ja varotoimenpiteiden tärkeyttä.” He panivat lämpökameran putkiporttiin, tämä sovellus herätti huomioni. Sosiaalisen etäisyyden suojelemiseksi löysin tämän sovelluksen erittäin onnistuneeksi, ja tarroja oli kiinnitetty lattiaan ja hisseihin. Tultuaan bussiin yrityksen omistaja jakoi naamion, pääkaupunkiseudun kunta loi tietoisuuden kaikista. Yksi paikka jätetään linja-autoihin sosiaalisen etäisyyden vuoksi. Uskon, että jos kaikki ryhtyvät tarvittaviin varotoimenpiteisiin, voimme päästä näistä vaikeista päivistä mahdollisimman pian ”.

JAKELU MARKKINOIHIN

Poliisilaitoksen päällikkö Mustafa Koç totesi jakavansa varoitustarroja markkinoille, joita kansalaiset käyttävät intensiivisesti. Mustafa Koç kertoi soittavansa kotona valmisteillaan julisteilla.

Koç, joka tutkii poliisiryhmien kanssa markkinoilla, joilla hakemus tehtiin, antoi seuraavat tiedot:

”Markkinoiden sisäänkäynnin yhteydessä ripustetaan varoitusjulisteet“ mene kotiin, kun olet valmis ostoksille ”. Toinen sisäministeriömme kiertokirje siirrettiin kunnallemme. Noudataksemme kiertokirjettä, joka määrittelee markkinoiden neliömetrien perusteella löydettävien asiakkaiden määrän, olemme lähettäneet varoituksia siitä, kuinka monta asiakasta voi tulla markkinoiden sisäänkäynnille. Kiinnitämme myös "pidä etäisyydesi" -tarrat lattialle estämään kerääntymisen kotelon eteen. Haluamme laajentaa näitä opintoja koko Ankarassa. ”

Tuncer Ömür kertoi näkeneensä tarroja ostoksillaan: ”Terveydelle on oltava etäisyys. Hyvin looginen sovellus. Olen erittäin tyytyväinen käytäntöön ylläpitää etäisyyttä asiakkaiden välillä kaupassa kassalla. Haluan kiittää presidenttiämme ja kaikkia osallistujia. ”

ELIKETTIMEN TARRAT

Tarrat, jotka aloitettiin sijoittamiseen pääkaupunkiseudun kunnan palvelurakennuksiin, asetetaan myös hissien sisäpuolelle.

Pääkaupunkiseudun kunta varoittaa työntekijöiden terveyttä tarroilla varoituksella sosiaalisen etäisyyden suojelemisesta, ja varoittaa 4 henkilöä nousemaan hisseihin epidemian varalta. Suurkaupunkien henkilökunnan edustaja Başak Yılmaz sanoi: ”Olen tyytyväinen toimenpiteisiin, jotka on toteutettu henkilöstön terveyden suojelemiseksi. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita, erityisesti pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşa. ”Esra Okkalı sanoi:“ Olen todella tyytyväinen kunnassa käynnistettyyn sosiaaliseen etäkäytäntöön ”. Osman Özcan sanoi, että hänen mielestään sosiaalisen etäisyyden varoituksen sisältävät tarrat ovat tehokkaita, ja sanoi: "Pidän käytännöistä suojata kunnan käynnistämää sosiaalista etäisyyttä epidemian takia".

Sijaintitarroja käytetään metro- ja ANKARAY-asemilla, joissa kansalaiset matkustavat päivittäin lyhyessä ajassa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar