Taksi ja minibussit desinfioidaan pääkaupungissa

Taksi ja dolmus desinfioidaan pääkaupungissa
Taksi ja dolmus desinfioidaan pääkaupungissa

Pääkaupunkiseudun kunta, joka viettää intensiivisiä ylitöitä torjumalla epidemiatauteja ja suorittaa säännöllisiä desinfiointityöitä julkisissa kulkuneuvoissa, on aloittanut hygieniatutkimuksen 7 tuhannella 701 taksilla, jotka palvelevat Başkentissa. Vaikka kansanterveyttä edistävät toimenpiteet toteutettiin yksitellen, EGO: n pääosasto järjesti loma-aikojen vuoksi työajat. Poliisilaitoksen ryhmät tarkistivat Ankaran hotellien puhdistus- ja sterilointityöt, mutta ASKİ: n pääosasto sulki väliaikaisesti keräys- ja tilaustoimistot 2 paikkakunnalla. Pääkaupunkiseudun kunta on myös keskeyttänyt surunvalittelijoiden surunvalitteluteltan palvelun.


Ankaran pääkaupunkiseutu jatkaa hygieniatoimintaansa koko kaupungissa.

Pääkaupunkiseudun ryhmät mobilisoivat julkisten laitosten ja organisaatioiden kansalaisjärjestöille esittämiin vaatimuksiin, mutta huolellinen siivoustyö tehdään myös kansalaisten käyttämissä julkisissa kulkuneuvoissa. Metro, ANKARAY, köysirata ja bussit jälkeen Başkentissa palvelevissa takseissa on aloitettu desinfiointityöt.

HYGIENISEN SOVELTAMINEN VEROISSA

Vaikka pääkaupungissa desinfiointi- ja sterilointitutkimuksia lisätään maailmaa vaivanneen epidemian takia, suurkaupunkien siivousryhmät, joiden luvat on poistettu, työskentelevät ympäri vuorokauden kansanterveyden suojelemiseksi.

Ankaran automaattikauppiaiden ja kuljettajien kauppamarkkinoiden edustajankamarin pyynnöstä ryhdyttiin desinfioinnin levittämiseen 7 701 XNUMX pääkaupungissa palvelevalle taksille. Pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet; Kızılay-varastotila tekee hygieniatyötä ensinnäkin kolmesta kohdasta, samoin kuin İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard -ohjaajahuonelevytyöpaja ja Varlık Mahallesi Yayın Sokakin tori.

Poliisivirkailijoiden pääosaston pääjohtaja Veda Oğan totesi, että he tarkistavat säännöllisesti takseille aloitetut desinfiointityöt. Hän sanoi, että Ankaran käsityöläiskampanjan ja kuljettajien jaoston varapuheenjohtaja Cevdet Kavlak pyrkii saamaan kansalaiset pääsemään takseille mukavasti viime päivinä.

“Desinfiointiprosessi alkoi 3 pisteestä takseillemme. Näiden toimenpiteiden jälkeen meillä on 450 suljettua taksitiskiä ja ne ruiskutetaan niiden edessä. Kiitämme pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaa, joka auttoi meitä tässä asiassa ja antoi ohjeita ilmaiseen ruiskutukseen. ”

Temel Karuk totesi, että hän on ollut taksinkuljettaja 15 vuotta, ja huomautti myös hakemuksen merkityksestä kansanterveydelle ja sanoi: ”Kiitämme presidenttiämme ja kuntamme desinfiointityöstä, jonka kuntamme on tehnyt takseille.” Şevket Pamukcu, Kiitos kaikille, jotka ohittivat ”, hän sanoi.

TYÖNTÖJEN desinfiointi ja lopetus

Vahvan kysynnän johdosta BELPLAS A.Ş -joukot aloittivat poliisiosaston johtokunnan valvonnassa Bentderesi- ja Gülbaba Dolmuş -asemilla desinfiointityöt 2 56 XNUMX dollaria varten. Pääkaupunkiseudun kunnan terveysosaston päällikkö Seyfettin Aslan, joka ilmoitti, että ajoneuvojen sisäosien istuinten, ikkunoiden ja kahvojen puhdistamisesta huolehditaan, antoi seuraavat arviot antamalla tiedon, että desinfiointityöt jatkuvat koko maakunnassa:

”Yritämme olla häiritsemättä rutiinipuhdistusohjelmaamme. Olemme myös sitoutuneet Ankaran ihmisten käyttämien minibussien puhdistamiseen ja desinfiointiin. Työskentelemme samalla tahdilla taksinkuljettajalle. Palvelemme edelleen 7/24. ”

Ankaran minibuskulaarisen käsityöläiskaarin pääsihteeri Erşan Ağören korosti, että kansanterveys on etusijalla, ja kiitti pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşia tuesta.

PYSYVÄT PALAUTUSMENETTÄJÄT HALLITTAVAT Bussit desinfioitiin

3 kansalaista, jotka toivoivat Ankaraan ja tulivat ulkomailta, muuttivat EGO-linja-autoilla Gölbaşın asuntoloihin.

Kun BELPLAS-ryhmät suorittivat desinfiointitöitä asuntolahuoneissa, joissa majoitusta tehtiin, 37 EGO-linja-autoa, joihin matkustajat kuljetettiin, desinfioitiin kansainvälisten standardien mukaisesti kolmannessa alueellisessa linja-autohallinnossa. Suoritettiin myös linja-autojen sisäinen ja ulkoinen puhdistus, joiden suodattimet uusittiin steriloimalla ne ilmanvaihtojärjestelmään.

Paikalla olevia desinfiointityöitä tutkinut terveysasioiden osaston päällikkö Seyfettin Aslan kertoi: ”Desinfioimme linja-automme kuljettamaan Umrah-matkustajia ja vaihdoimme ne siitepölysuodattimiin. Pääkaupunkiseudun kuntina jatkamme taisteluamme koronavirusta vastaan ​​korkeimmalla tasolla. Ankaran ihmiset voivat olla varmoja, että nämä linja-autot on puhdistettu hienoimpaan yksityiskohtaan asti. Jos kansalaisemme noudattavat terveysministeriön ilmoittamia toimenpiteitä, Ankaran ihmiset ovat taistelleet menestyksekkäästi. "

MASSAKULJETUKSEEN SÄÄNTELYT PALVELUTUNNIT

EGO: n linja-autohallinnon pääosaston päällikkö Mustafa Geyikçi totesi, että Umrahista tulevia matkustajia kuljettavat linja-autot desinfioidaan toisen kerran ja otetaan käyttöön tiistaina 17. maaliskuuta. ”Olemme ottaneet käyttöön varotoimenpiteemme. Kaikki linja-autot desinfioidaan. Ankaran ihmiset voivat käyttää bussejamme mielenrauhalla. ”

Geyikçi totesi, että EGO: n pääosasto on tehnyt uuden järjestelyn julkisissa kulkuneuvoissa (metro, ANKARAY ja linja-autot) kansallisen koulutusministeriön loman vuoksi kouluille. Geyikçi kertoi, että "Lukukauden lomapalveluohjelma" käynnistettiin 16.-30. Maaliskuuta.

VAARALLEN KERÄMINEN JA TILAUKSEN JÄRJESTELMÄT 20 KOHDASSA, SULJETTU AJOITETTAVALLA

ASKİ: n pääosasto päätti sulkea 20 sivukonttoria, joissa tehtiin vesitililaskujen keruuta ja tilaamista, niiden toimenpiteiden puitteissa, jotka on toteutettu kansanterveyden suojelemiseksi epidemioilta.

Lausunnon mukaan, jonka mukaan toiset pääkonttorit jatkavat palvelemista koko pääkaupungissa ja tilaajat voivat suorittaa maksuja PTT: n, Internetin ja pankkien kautta, sivuliikkeet, jotka eivät voi väliaikaisesti tarjota palveluita, ovat seuraavat:

”Mamak- ja ompelitalon tilaustyöt, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, Şentepe, Karşıyaka, Vastasyntynyt, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı ja Şentepe Collection Places.

HYGIENINEN MYYNTI HOTELLIT

Desinfiointityöt nopeutettiin sen jälkeen, kun poliisilaitos lähetti varoituskirjeen kaikille pääkaupungin hotelleille, majoitustiloille ja kylpyille.

Ankaran poliisin tarkastaessa hotellit, kansalaisten terveyttä koskevia toimenpiteitä lisättiin monissa pääkaupungin hotelleissa. Pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston ryhmät tiukensivat valvontaa paikalla toteutettujen toimenpiteiden perusteella.

Pääkaupunkiseudun kunta on myös väliaikaisesti keskeyttänyt surmatutkijoiden telakointipalvelun kuolleiden kansalaisten hyväksi estääkseen väkijoukkoja muodostumasta ja leviämästä virusta.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar