Taistelu sepelvaltimotautia vastaan ​​jatkuu Ankarassa

Taistelu koronavirus epidemiaa vastaan ​​Ankarassa jatkuu hidastumatta
Taistelu koronavirus epidemiaa vastaan ​​Ankarassa jatkuu hidastumatta

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa taisteluaan koronavirusepidemiaa vastaan. Pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş kertoi tukevansa 65-vuotiaita ja sitä vanhempia kansalaisia, jotka vaativat ”HomeKal” -tapahtumaa, heidän ulkonäkönsä jälkeen.


Puheenjohtajanaan yli 65-vuotiaita sosiaalisen median tilejään pormestari Yavaş ilmoitti vuokranneensa moottoripyöräkuriirin toimimaan 17 markkinoilla ja sivuliikkeissä ja että kaikki tähän soveltamisalaan kuuluvien kansalaisten tarpeet tyydytetään. ASKİ suorittaa veden lastausprosessin vähintään 65-vuotiaille tilaajille, joilla on kortilla oleva vesimittari, tiistaina 24. maaliskuuta. Pääkaupunkiseudun kuntayhtymät, jotka työskentelevät ympäri vuorokauden kansanterveyden hyväksi, desinfioivat päivittäin julkisissa tiloissa ja julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa, erityisesti julkisilla kulkuneuvoilla.

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa taisteluaan koronavirusepidemiaa vastaan ​​hidastamatta.

Lisäämällä kansanterveyden desinfiointitoimia pääkaupunkiseudun kunta toteuttaa myös uusia toimenpiteitä kansalaisten tarpeisiin. Pääkaupunkiseudun Ankara-pormestari Mansur Yavaş ilmoitti sosiaalisessa mediassaan olevissa lausunnoissaan, että yli 65-vuotiaiden, joiden voimassaoloaika on asetettu ja jotka vaativat "HomeKalia", päivittäiset markkinatarpeet vastataan pääkaupunkikunnan vuokraamien moottoripyöräpostien kautta.

MOOTTORIPYÖRÄKuriirit vuokrataan

Pormestari Yavaş, joka jakoi ensin Ankaran 17 markkinoiden ja sivuliikkeiden luettelot sekä sosiaalisen median tileilleen että Suurkaupunkiseudun kunnan verkkosivuille, puhui 65-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille seuraavilla sanoilla:

”Rakkaat maanmieheni ovat ensinnäkin kanssanne. Toivon, että pääsemme läpi nämä huonot päivät yhdessä käsin. Kuten tiedetään, ulkonaliikkumiskielto otettiin käyttöön vähintään 65-vuotiaana. Neuvottelut markkinaketjujen kanssa vastaavat edelleen apua tarvitsevien tarpeita. Pian me julkaisemme ne kaikki heidän sijaintinsa, osoitetiedot, sivuliikkeen ja yhteystiedot. Voit helposti saada mitä haluat. Meillä on myös neuvotteluja kuriiriyhtiöiden kanssa. Kunnana yritämme auttaa sinua tarpeisiisi. Kunnamme käytäntö kotipalvelualueiden suhteen jatkuu edelleen. Lisäksi lämminruokapalvelumme jatkuu näille nälkärajan alapuolella oleville 20 XNUMX perheelle. Toivon, että selviät nämä huonot päivät ilman vaurioita. Yhdessä kuljemme käsi kädessä. Tarjoan kunnioitusta teille kaikille. "

Pääkaupunkiseudun kunnan sosiaalipalvelut -osasto maksaa kaikkien moottoripyörien liittoon kuuluvien kuriirien palkkiot. Pääkaupunkiseudun kunta tarjoaa sosiaalisen kunnan lähestymistavan mukaisesti ilmaisen palvelun 65-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille ja estää myös työttömiä kuriireja, jotka tuovat päivittäistä palkkaa koteihinsa.

Kaikkien Anatolian moottoripyörien kuriiriliiton puheenjohtaja Çağdaş Yavuz, joka kokoontui pääkaupunkiseudun kunnan eteen ja ilmoitti olevansa valmis tehtäviinsä, sanoi:

”Ensinnäkin palvelemme 100 kuriirilla. Jatkamme lisää kuriiripalveluita kysynnän kasvun mukaan. Meillä on velvollisuus liittovaltiona. Ennen kuin kroonisten sairauksien 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien kansalaisten osittainen ulkonaliikkumiskierros on päättynyt, otamme heidän markkinoilleen tilatut ruoat ja perustarpeet klo 12.00-17.00. Tällä hetkellä kaikki ravintolat ja yksiköt ovat olleet suljettuina, ja myös moottoripyöräpostin kuriirimme ovat olleet työttömiä. Pääkaupunkiseudun pormestarimme on myös ottanut tämän tilanteen haltuun ja ainakin kuriirit ovat saaneet tilaisuuden viedä päivittäin rahaa kodeihinsa. Olemme kiitollisia ja kiitollisia presidentillemme. ”

Ankaran kaupunginvaltuusto kiinnitti myös huomiota Kaikkien Anatolian moottoripyöräily kuriiriliiton, paikallisten markkinoiden yhdistyksen ja vähittäiskauppaliiton yhteistyön tärkeyteen pääkaupunkiseudun moottoripyöräpostikuljetustuen ansiosta pääkaupungissa, jossa se kehotti ”HomeKal” -tapahtumaa.

ELINTARVIKETUKSET PAPERIVERKOJILLE

Sen jälkeen kun pääkaupungissa kiellettiin paperin kerääminen koronaviruksen puhkeamisen torjumiseksi, aloitettiin elintarvikeapua alueilla, joilla nämä ihmiset elävät tiheästi presidentti Yavaşin ohjeiden mukaisesti.

Kunnan poliisiosaston päällikkö Mustafa Koç kertoi suorittaneensa desinfioinnin alueella, jolla Çiğdemin piirin Şirindere-alueella asuvat paperinkeräilijät sijaitsevat, seuraavat tiedot:

”Siellä asuu noin 600 paperinkeräjää. Paperinkeräjät muodostavat erikseen suurimman riskiryhmän, ja ne aiheuttavat vakavan uhan viruksen leviämiselle ja leviämiselle. Tästä syystä olemme kieltäneet paperin keräyksen. Olemme ruokkineet paperin keräilijöitä kuntana. Olemme luoneet järjestelmän tavata heidän ruokansa perheiden kanssa aamulla ja illalla joka päivä. Jaamme ruokaa perheidensä kanssa 5 200 ihmiselle, jotka asuvat viidellä eri alueella. Puhdistamme päivittäin alueen, jolla he ovat, ja kerätyt paperit. Tutkijoiden mukaan viruksen pisin elinosa on paperilla. Siihen saakka, kunnes meillä on pysyvä ratkaisu, estämme uhrit ja torjumme riskin leviämisen. ”

Abdülkadir Aşık, joka hyötyi BELPA-keittiössä valmistetusta ja jaetusta ruoka-avusta, sanoi: ”Emme aio enää kerätä paperia viruksen vuoksi. Olemme uhriksi joutuneena perheenä, mutta kunta ajatteli meitä eikä jätä meitä nälkäisiksi ja janoisiksi. Kiitän paljon pääkaupunkiseudun kuntaa. ”Toinen paperinkeräjä Ceylan Avcı sanoi:” Emme enää kerää romua ja paperia. Kunta tuo meille ruokaa ja ruiskuttaa säännöllisesti tälle alueelle ”, kiitti pääkaupunkiseudun kuntaa.

Seyfettin Aslan, terveysasioiden osaston päällikkö, kertoi myös aloittaneensa desinfioinnin kymmenellä alueella, joilla vapaaehtoisten eläinystävien ruokkimat katueläimet sijaitsevat ympäri kaupunkia.

HELPOSTI 65-VUOTIEN JA YLI ASUMINEN ASETTAVIEN ASKIEN OSAKKEEN

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on ottanut käyttöön uusia epidemiauhkia torjuvia toimenpiteitä, alkaa vettä lastata 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien tilaajien korttimittareihin tiistaina 24. maaliskuuta.

Palvelun puitteissa, jota voivat käyttää yli 65-vuotiaat asukkaat, jotka eivät voi mennä ulos soittamalla numeroon Başkent 153 tai (0312) 616 10 00, ASKİ-tiimit suorittavat tilaajien veden lastausprosessin korttivesimittarilla osoitteisiinsa.

ASKİ, joka tiedottaa tilaajilleen päivittäin tekstiviesteillä (sms) ja hälytyksillä ja työskentelee 24 tuntia vuorokaudessa, on päättänyt lykätä asunto-tilaajien sulkemisprosessia epidemian vuoksi. ASKİ: n pääosasto, joka jatkaa veden avaamista 2 tuhannelle asunnon tilaajalle, jotka ovat aiemmin sulkeneet veden maksamattomien velkojensa vuoksi, on siirtynyt nimitysjärjestelmään keskustatoimintaa varten 22. maaliskuuta. tilaajat www.aski.gov.t on Ilmoitus siitä, että voit tehdä tapaamisen ASKI: ssä; se suorittaa myös uusia tilauksia, liittymämuutoksia, rakennustilausten ja tilaajien evakuointitapahtumia, tilauksen peruuttamista, laskujen valitusta, laskurin muutosta (vastapuhelinsovellus), laskututkimusta ja maksutapahtumia verkossa.

MASSIN KULJETUSAJONEUVOT desinfioidaan joka päivä

Ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston sekä kaupungin estetiikkaosaston ryhmät, jotka tekevät intensiivistä desinfiointityötä julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa ympäri kaupunkia, desinfioivat julkisen liikenteen ajoneuvoja päivittäin.

Kaupungin estetiikkaosaston ryhmät puhdistavat erityisillä desinfiointiaineilla etenkin kaduilla ja pääteillä, etenkin kaupunkien kalusteissa ja pysähdyksissä, mutta ANKARAY-, Metro- ja EGO-linja-autot, taksit ja minibussit desinfioidaan päivittäin presidentti Yavaşin ohjeilla.

Fatih Özden, joka on täytetty kauppias, totesi, että he ovat tyytyväisiä mikrobussipysäkillä tapahtuviin desinfiointityöhön, ”tämä virus on aiheuttanut suuria vaikeuksia meille kaikille koko maassa. Pormestari Mansur Yavaş tekee ajoneuvoistamme desinfioituja päivittäin. Ajoneuvomme ovat hygieniassa. Kiitän häntä myymälämiehidemme puolesta. ”Ender Yılmaz sanoi:” Ensinnäkin haluamme kiittää pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaa desinfioinnista. Ajoneuvojemme desinfiointi tehdään päivittäin ”, hän sanoi. Murat Karakoca totesi, että kansalaisten luottamus on lisääntynyt tämän pääkaupunkiseudun palvelun ansiosta, ja sanoi: ”Ihmiset voivat ajaa ajoneuvoissa turvallisesti. Kiitämme kuntaamme ja pormestari Mansur Yavaa ponnisteluistaan. ”

Jatketaan desinfiointiprosesseja takseihin Kızılay Güvenpark -taksivarastoalueella, BELPLAS A.Ş. Taksikauppiaat kiittivät siivousryhmiä ilmaisivat tyytyväisyytensä tähän palveluun seuraavasti:

  • Dursun Göloğlu: “Taksinkuljettajana haluamme kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun pormestaria Mansur Yavaşia. Ajoneuvomme on ruiskutettava virusta vastaan ​​joka päivä ja ruiskutettava joka päivä. ”
  • Ensari Güzelyurt: ”Toivon, että saamme läpi nämä päivät. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän palveluun. Haluamme sen tekevän joka päivä sekä itsellemme että asiakkaillemme. ”
  • Levent Altınok: ”Palvellaksemme paremmin Ankaran ihmisiä seuraamme ja tuemme tätä yhteiskuntamme ja Ankaran pääkaupunkiseudun päätöstä. Yritämme tehdä parhaamme taksinkuljettajana palvellaksemme Ankaran ihmisiä paremmissa olosuhteissa. Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaamme tämän palvelun tarjoamisesta. ”

Pääkaupunkiseudun kunta, joka suorittaa jatkuvia desinfiointityöitä urheilukeskuksista valtiosta riippumattomien organisaatioiden rakennuksiin, oikeustaloihin, armeijan yksiköihin, poliisiyksiköihin, kuntien palvelurakennuksiin, sairaaloihin ja pääbulevardeihin, suorittaa desinfiointityöt ekologisilla sumutintyökaluilla Altındağ Önderin naapurustossa ja slummin alueilla, joilla Syyrian kansalaiset asuvat intensiivisesti.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar