State Garden -sillan nimeä ei voi muuttaa

State Garden Bridge -nimeä ei voi muuttaa
State Garden Bridge -nimeä ei voi muuttaa

Tämän kuukauden ensimmäisessä istunnossa Adana Metropolitan Municipality -kokouksen kokouksessa keskusteltiin State Garden Bridgestä. MHP: n neuvonantajat sanoivat: "Et voi muuttaa State Garden Bridge -nimeä"


SabahMurat Karamanin raportin mukaan; ”Adanan pääkaupunkiseudun CHP: n Zeydan Karalarin sanat, jotka muuttavat valtion puutarha-sillan nimen CHP: n maakuntikongressissa kaksi viikkoa sitten, aiheuttivat keskustelun maaliskuun parlamentin kokouksessa. MHP: n edustaja Cemal Demirdağ reagoi näihin Karalarin sanoihin. CHP: n presidentti Karalarin maakuntakongressissa kaksi viikkoa sitten hän kohdisti MHP: n entisen presidentin Hüseyin Sözlü: n, sanoen: ”He eivät voineet saada päätökseen yhtäkään projektistaan. He aloittivat Bahçelin osavaltion sillan, mutta eivät pystyneet siihen. He käyttivät 210 miljoonaa liiraa 195 miljoonan lilan sillalla, mutta kukaan kolmesta. Tarvitsemme 3 miljoonaa liiraa loppuun. Jumala antaa hänelle mahdollisuuden muuttaa nimeään. " Demirdağ, joka otti puheenvuoron esityslistalta ensimmäisessä istunnossa, johon presidentti Karalar ei osallistunut ja koski sillan nimen vaihtamista, kertoi: ”Presidentti Zeydan Karalar kertoi valmistavansa Bahçeli-sillan ja vaihtavan nimensä. Kenenkään ei pidä pahoillani tästä, heidän voimansa ei riitä. Kun silta oli ohitse, hänen nimensä oli Dr. Valtio tulee olemaan Bahçeli, ja haluamme kaikkien tietävän tämän. Vaalien jälkeen on kulunut vuosi, tee hänen kirjanpito. "


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar