Uusia toimenpiteitä sepelvaltimovirukselle pääkaupungissa

Pääkaupungissa tehdyt uudet toimenpiteet koronaviruksen torjumiseksi
Pääkaupungissa tehdyt uudet toimenpiteet koronaviruksen torjumiseksi

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on ollut valppaana kaikkien yksiköidensä kanssa koronaviruksen torjunnassa. Pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavasin ohjeilla tehtiin uusia varotoimenpiteitä koskevia päätöksiä. Metropolitanin omistamista yrityksistä otettu vuokrahinta lykättiin kahdella kuukaudella. Vaikka Şefkat-talot sisältyvät desinfiointiohjelmaan joka päivä, pääkaupunkiteatterien maaliskuun ensi-ilta vietiin myöhemmin. Joukkojen esiintymisen ja viruksen leviämisen estämiseksi hautajaiset tehdään kansalaisten hautajaisiin odottamatta aikarukousta. Suurkaupunkien siivousryhmät; Se jatkaa desinfiointitoimintaa museoissa, terveyslaitoksissa, kuulonsalissa, kansalaisjärjestöissä, julkisissa laitoksissa, hoitokodeissa, vanhustenhoitokeskuksissa, urheilukerhoissa, minibusseissa ja takseissa.


Pääkaupunkiseudun kunta on ollut valppaana kaikkien yksiköiden kanssa koronaviruksen puhkeamisen vuoksi.

Terveyskoordinointineuvosto, joka perustettiin apulaispääsihteerin Mustafa Kemal Çokakoğlun johdolla pääkaupunkiseudun pormestarin Mansur Yavaşin määräyksestä, seuraa desinfiointi- ja sterilointitutkimuksia ympäri vuorokauden. Hygieniatoimintaan keskittyvä pääkaupunkikunta ottaa käyttöön uusia toimenpiteitä yksi kerrallaan.

HELPOSTI VUOKRAAMISESTA PRESIDENTTI YAVAŞ TYÖPAIKKOIHIN

Pääkaupunkiseudun kunta, joka varoittaa kansalaisia ​​kaupunkikuvien, julisteiden ja mainostaulujen kautta, mukaan lukien sosiaalisen median tilit, jatkaa uusien toimenpiteiden toteuttamista epidemioiden torjunnassa.

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş ilmoitti sosiaalisen median tilinsä antamalla ilmoituksella, että vuokrakaupan saamisia Metropolitanin omistamilta yrityksiltä siirretään kahdella kuukaudella. Tehdyllä päätöksellä annettiin mukavuus vuokrata pääkaupunkiseudun kuntaan ja tytäryhtiöihin ja tytäryhtiöihin kuuluville työpaikoille, joilla oli vaikeuksia maksamisessa.

Uudet toimenpiteet ja päätökset on toteutettu

Suur-kunta, joka lisää kansanterveyden hygieniatoimenpiteitä; sisällytti päivittäiseen desinfiointiohjelmaansa viisi säätiötä Etlikissä, Ruzgarissa, Varlikissa, Ulusissa ja Onkologiassa, joissa potilaat ja heidän sukulaisensa oleskelevat.

Pääkaupunkiteatterien palkkioita lykätään myöhempään ajankohtaan, mutta uusia toimenpiteitä toteutetaan väkijoukkojen muodostumisen estämiseksi ja viruksen leviämiseksi. Kun hautajaisajoneuvot desinfioidaan, hautajaiset haudataan odottamatta aikarukousta, hautajaisten kansalaisten pyyntöjen mukaisesti.

Desinfiointi ja sterilointi jatkuu 7/24

Ympäristönsuojelu- ja valvontaosasto BELPLAS A.Ş. Samalla kun heidän ryhmänsä työskentelevät yötä päivää ympäri kaupunkia, he tekevät päivittäin myös desinfiointia julkisilla kulkuneuvoilla, minibusseilla ja takseilla.

Kansallisen koulutusministeriön päätöksellä koulutuksen keskeyttämisen jälkeen 16.-30. Maaliskuuta matkustajatiheys metro-, ANKARAY-, köysirata- ja EGO-linja-autoissa vähenee, EGO: n pääosaston linja-autoliikenteen aukioloajat ja erityisesti aamulla ja illalla. sovelletaan edelleen päivittäin lukumäärää.

Ankara Umumin käsityöläiskampanjan ja henkilöautojen yleiskokouksen hallituksen jäsen Faruk Kalender sanoi: "Kiitämme kuntaamme ja niitä, jotka auttoivat ihmistemme ja kuljettajakauppiaiden terveyteen". Kiitos palvelusta. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän käytäntöön, jonka olemme tehneet ottamalla huomioon sekä oman että asiakkaidemme terveyden. ”

Kiittäen pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşia linja-autopysäkillä, lähinnä Güvenparkissa, Bentderesiissä ja Sincanissa, suoritetuista sterilointityöistä, Sincanin kuljettajista ja Autoliiton presidentistä Isa Yalçınista:

”Maailman epidemian takia olemme uhassa maassamme ja pidämme tätä erittäin tärkeänä. Olkoon Allah tyytyväinen pääkaupunkiseudun pormestariimme. Ajoneuvomme ovat täysin desinfioitu. Nämä ovat erittäin tärkeitä terveyden kannalta, ja desinfioimme myös ajoneuvomme. ”

Samalla kun pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston valvomat hygieniatyöt jatkuvat; Museoiden, terveyslaitosten, hotellien, kuulemistilojen, kansalaisjärjestöjen rakennusten, julkisten laitosten, hoitokodeiden, vanhusten hoitopisteiden ja urheilukerhojen desinfiointia koskevia vaatimuksia ei hylätä. Kaupunkien estetiikkaosaston ryhmät tekevät huolellista siivoustoimintaa kulttuuri- ja historiallisissa paikoissa, etenkin kaduilla, kaduilla ja bulevardeilla, yleisillä alueilla ja virkistysalueilla.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar