Ministeri Turhan asetti päätepisteen TÜVASA: sta 'Se ei tule erikoistumaan'

Ministeri asettaa viimeisen huomautuksen turhan touvasoista
Ministeri asettaa viimeisen huomautuksen turhan touvasoista

VR: n Turkin tasavallan johtuen yhtiö fuusioitui kahden muun TÜRASAŞ viimeisten TÜVASAŞ ministeri Turhan viimeinen seikka syytökset lopullisesti laskettu. Turkin liikenne-seninin presidentin M. Nurullah Albayakin vierailulla ministeri Cahit Turhan sanoi: "TÜVASAŞ: ta ei yksityistetä, vaan se kasvaa entisestään."


Valtion rautatiet tytäryhtiöihin että Turkki Wagon Industry (TÜVASAŞ), Turkki veturimoottoriteollisuuteen (TÜLOMSAŞ) ja Turkin rautateiden Industry (TÜDEMSAŞ) lämmöllä liittymällä Turkin Rail Järjestelmän apuohjelmat Industry Corporation (TÜRASAŞ) perustettiin.

Tämän sulautumisen jälkeen tehtiin kymmeniä kommentteja, kuten "Se myydään pian jollekin toiselle" ja "TÜRASAŞ yksityistetään".

arvailuihin äskettäin Turkin Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci ja Turkin Kuljetus-Sen puheenjohtaja m.nurullah Albayrak, Kuljetus ja infrastruktuuri ministeri keskusteli Visiting M. Cahit Turhan.

Kokouksessa, jossa keskusteltiin pääasiassa TÜVASAŞ: sta ja kansallisesta junahankkeesta, ministeri Turhan sanoi: "Meillä ei ole TÜVASAV: n yksityistämissuunnitelmaa, pyrimme vahvistamaan sitä enemmän." hän sanoi.

Turkin liikenne-senin presidentti M. Nurullah Albayrak kokouksen jälkeisessä lausunnossa; ”Türk İletişim-Senina olemme kamppailleet näiden 2 tunnetun tytäryhtiön yhdistämisestä noin 3 vuoden ajan. Olemme ilmaisseet selkeästi asenteemme tästä aiheesta valmistelemalla julisteita ja lehtiä. Olimme huolestuneita siitä, että nämä organisaatiot ovat toimineet menestyksekkäästi jo vuosia ja että pääkonttorin pätevyyden poistaminen aiheuttaa näiden organisaatioiden kutistumisen, toimivuuden menettämisen ja liiketoiminnan volyymin laskun.

Olemme ajatelleet, että näiden instituutioiden, joilla on suuri merkitys niille maakunnille, joissa ne toimivat, kerääminen yhden katon alla vähentää näihin provinsseihin tehtäviä investointeja, vaikuttaa talouteen, etenkin toimeentulon ansaitseviin työntekijöihin, ja siten kaikkiin näissä maakunnissa asuviin kansalaisiin, ja lisää työttömyyttä.

Kaikkien näiden lisäksi otimme asian esityslistalle TBMM: ssä neuvotellen Sivasin varajohtaja Ahmet Özyürekin kanssa. Varapääjohtaja piti myös lehdistötiedotteen tytäryhtiöiden yhdistämisestä Turkin suuren kansalliskokouksen alaisuudessa 3-4 kertaa parlamentin katon alla. Lisäksi se on ollut vierailevana Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci herra Bey tuli Sakaryan TÜVASAŞ ja muokata kuvausta tilan lehdistön suuntaan tehtaan jatkaa tällä tavalla.

Unioni seuraa edelleen tiiviisti seuraavaa prosessia, ja instituutioitamme parannetaan ja niiden on pyrittävä lisäämään liiketoimintamääriä ja työllisyyttä.

Poliitikot voivat tietysti tehdä joitain päätöksiä. Ei ole epäilystäkään siitä, että me Turkin liikenne-Seninä seuraamme työntekijöiden oikeuksia sanomalla ensin valtio ja kansa!

Laitamme kehomme kivin alle tarvittaessa, jotta näissä laitoksissa työskenteleviä työntekijöitä ei uhrata!

Seuraavana ajanjaksona kutsun Sakaryan kansalaisjärjestöjä kokoontumaan yhteen ja vaatimaan TÜVASAŞ !. Puhuimme tässä yhteydessä ministerin kanssa ja vaihtoimme näkemyksiä. Hän lupasi meille, että TÜVASAŞ: ta ja TÜRASAŞ: ta ei yksityistetä. Päinvastoin, hän sanoi sen kehittyvän edelleen. ”(Hakan Turhan /Medyab on)


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar