Lennot 9 Euroopan maahan lopetettiin viruksen vuoksi

Lennot Euroopan maahan pysähtyivät viruksen vuoksi
Lennot Euroopan maahan pysähtyivät viruksen vuoksi

Ministeri Turhan ilmoitti, että lennot Saksaan, Ranskaan, Espanjaan, Norjaan, Tanskaan, Belgiaan, Itävaltaan, Ruotsiin ja Alankomaihin lopetetaan huomenna klo 08.00–17.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turan, terveysministeri Bilkentin kampuksella. Fahrettin Koca antoi julkilausuman oikeusministeri Abdulhamit Gülin ja Coronaviruksen tiedekomitean tapaamisen jälkeen.

Turhan on aika maailman asialistalla, joka sijaitsee uudentyyppinen koronaviruksesta Turkissa huomion kiinnittämisestä vaatii tietyt toimenpiteet, "terveysministeriö prosessin ensimmäisestä päivästä hän tuli tämän taudin puhkeamisen asialistalla seurataan tarkasti. Terveysministeriön ja terveystieteellisen lautakunnan toteuttamilla toimenpiteillä saadaan toisaalta mahdollisuus suojelemaan maamme epidemialta, ja toisaalta prosessia hallitaan toteuttamalla toimenpiteet tarkasti ajoissa. " käytettyjä ilmaisuja.

Turhan totesi, että he ovat ryhtyneet toimenpiteisiin suojautuakseen tästä vaaran vuoksi liikenne- ja infrastruktuuriministeriönä:

”Kiellotimme lentoliikenteen lennot Kiinasta 3. helmikuuta, Iranin kanssa 23. helmikuuta ja Irakin, Italian ja Etelä-Korean kanssa 29. helmikuuta. Näistä maista ei vieläkään ole lentoja kotimaamme. Lentokoneet saapuvat saamaan vain kansalaisiaan. Nyt lennot Saksaan, Ranskaan, Espanjaan, Norjaan, Tanskaan, Belgiaan, Itävaltaan, Ruotsiin ja Alankomaihin lopetetaan huomenna klo 08.00–17. Tätä päivämäärää voidaan siirtää eteenpäin tai taaksepäin terveysministeriön päätöksellä. "


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar