Kuinka suojata koronavirukselta?

Kuinka suojata koronavirukselta
Kuinka suojata koronavirukselta

Ei nykyään ole lääkkeitä, joiden olisi osoitettu vaikuttavan koronaviruksiin. Tästä syystä potilaille annetaan hoitoja valitusten vähentämiseksi ja elimen vajaatoiminnan tukemiseksi, jos sellaista on. Ihmisten, jotka ovat matkustaneet henkilökohtaisesti Kiinaan 14 päivän aikana maassamme, on ehdottomasti otettava yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen, jos heillä on oireita, kuten kuume, yskä ja hengitysvaikeudet.

MITÄ TAPAHTUMAT SUORAAVAT VIRUSTA?

  • Koronavirus voi siirtyä potilaille, joilla on diagnosoitu koronavirus, kun lähestymme enemmän kuin metriä. Sairaisiin ihmisiin ei pitäisi suhtautua niin paljon kuin mahdollista. Tämän estämiseksi sairaiden ei pitäisi mennä yhteisöön niin paljon kuin mahdollista, mutta heidän on käytettävä naamaria, jos heidän on poistuttava.
  • Liian paljon kädenpuristusta ja halauksia tulisi välttää.

ULKOISEN TEKIJÄN ESTÄMISEN MENETTELYT

  • Jos yskimme tai aivastamme, jos meillä ei ole nenäliinaa, meidän tulee aivastaa tai ysätä käsivartemme. Tämä on suojamenetelmä paitsi koronavirukselle myös muille vilustumiselle ja flunssalle.
  • Käsien hygienia on erittäin tärkeää. Meidän pitäisi ehdottomasti pestä kädet heti, kun tulemme kotiin ulkopuolelta. Pese pestä sormien, käden yläosan, kämmenen väliin ja kuivaa niin paljon saippualla ja vedellä kuin mahdollista. Se ei ole vain veden läpi.
  • Meillä on oltava käsipuhdistimia, jotka eivät vaadi vettä, kun olemme poissa päivän aikana. Desinfiointiaineita on hyödyllistä käyttää, kun valmistamme töitä ostoksilla markkinoilla, kun matkustamme metrolla, linja-autoilla.

TOIMENPITEET JULKISilla ALUEilla

  • Sen tulee olla tuuletettu usein.
  • Pintojen puhdistukseen on kiinnitettävä huomiota. Jos se poistetaan 2 kertaa päivässä, tämä määrä olisi kaksinkertaistettava. Tämä koskee taloa.
  • Käsinpuhdistimien tulisi olla saatavilla näissä paikoissa.

PITÄÄ MYÖS Sairaalaan NYT

  • Influenssan ja flunssan oireiden lisäksi nuorten, joilla ei ole mitään sairautta, on otettava yhteys lääkäriin, jos heillä on hengenahdistusta.
  • Niiden, jotka saavat syöpää, munuaissairauksia, sydämensiirtoja ja tukahduttavat immuunijärjestelmää, tulisi mennä sairaalaan heti, jopa normaaleissa influenssaoireissa.

HUOMIO MASKIN KÄYTTÖÖN


Hän selitti, että terveysministeriön ei tarvitse käyttää naamioita muille kuin potilaille. Todettiin, että naamion käyttäminen voi johtaa ”väärään turvatunteeseen”. Kun hän käyttää naamaria, havaitaan 'ok olen suojattu'. Sairaille suositellaan naamioiden käyttöä. Muiden potilaiden kannalta on tärkeämpää toteuttaa tarvittavat varotoimenpiteet ennen naamarin käyttämistä.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar