Kilpailuviranomainen rekrytoi virkamiehiä KPSS-pisteillä

Kilpailulaitos tekee kirjaajia kpss-pisteet
Kilpailulaitos tekee kirjaajia kpss-pisteet

Kilpailuviraston palveluksessa olevaa ammatillista henkilöstöä koskevan asetuksen säännösten mukaisesti;


1) Kilpailun avustaja (yleinen) henkilöstölle (10 henkilöä); vähintään neljän vuoden koulutusta tarjoavien korkeakoulujen taloustieteiden, valtiotieteiden, liiketalouden, taloustieteen ja hallintotieteiden tai hallintotekniikan tai teollisuustekniikan laitoksilta,

2) (5 henkilölle) kilpailun avustaja-asiantuntija (laki) henkilöstölle; Oikeustieteellisistä tiedekunnista,

3) (5 henkilölle) kilpailun avustajaasiantuntija (IT); Tietotekniikka, Tilastot ja tietokone, Matematiikka ja tietokone, Teollisuustekniikka, Sähkö-elektroniikkatekniikka, Elektroniikka- ja viestintätekniikka, Sähkötekniikan laitokset,

Kilpailuavustajat otetaan vastaan ​​pääsykokeen tuloksena, johon voivat osallistua tutkinnon suorittaneet kotimaiset tai ulkomaiset oppilaitokset, joiden vastaavuuden tai vastaavuuden korkea-asteen koulutusneuvosto hyväksyy.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar