Kahramanmaraş-lentokenttä ja bussipysäkit desinfioitu

Kahramanmarasin lentokenttä ja bussipysäkit desinfioitiin
Kahramanmarasin lentokenttä ja bussipysäkit desinfioitiin

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality desinfioi linja-autopysäkit ja lentokentän, jota kansalaiset käyttävät koko kaupungissa.

Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun kunta jatkaa voimakkaasti ruiskutusta ja desinfiointia koronoviruksen puhkeamisen ehkäisemiseksi. Pääkaupunkiseudun kunnan kuljetuspalveluosastojen ryhmät suorittivat desinfiointi- ja desinfiointityöt linja-autoasemilla, jotka ovat käytettävissä ympäri kaupunkia.

Toisaalta Kahramanmaraşin lentokentän ja bussiterminaalin desinfiointi- ja desinfiointityöt, jotka palvelevat kaupungin ulkopuolelta tulevia matkustajia, ovat saaneet päätökseen Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun ympäristöterveyden ja ruiskutuksen sivuliikkeen johtajat. Kahramanmaraş Metropolitan Municipality -ryhmät jatkavat desinfiointitoimintaa koko kaupungissa.

Armin

sohbet

    Ole ensimmäinen, joka kommentoi

    Yorumlar