Käsien desinfiointiaineet sijoitetaan rautatiejärjestelmän asemille Ankarassa

Käsinpuhdistimet sijoitetaan rautatiejärjestelmän asemille Ankarassa
Käsinpuhdistimet sijoitetaan rautatiejärjestelmän asemille Ankarassa

Ankaran pääkaupunkiseudun koronavirusta vastaan ​​toteuttamien toimenpiteiden puitteissa käsindefektointiaineita alettiin sijoittaa metro-, ANKARAY- ja köysirata-asemiin. Anturit sisältävät desinfiointiaineet asetetaan 100 pisteeseen raidejärjestelmissä aloitetun sovelluksen avulla, jota kansalaiset käyttävät laajasti pääkaupunkiseudun Ankaran kaupunginjohtaja Mansur Yavaşin ohjeilla.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa tehokasta taisteluaan koronavirusta (COVİD-19) vastaan.

Kansanterveyden asettaminen etusijalle pääkaupunkiseudun kunta lisäsi uuden pääkaupunkiseudun toimenpiteisiin ja toimenpiteisiin epidemioiden ja virusten vaaran torjumiseksi. Pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeella anturin käsien desinfiointiaineita alettiin sijoittaa metro-, ANKARAY- ja köysirata-asemille.

AJASTETTAVAT 100 KOHTAIN RAUTATIETOJA

Kızılayn ANKARAY- ja metro-asemille asennettavia anturikäden desinfiointiaineita myyvät koneet asetetaan pian 43 kohtaan yhteensä 11 metro-, 4 ANKARARAY- ja 100 köysirata-asemalle pääkaupungissa.

Korostaen, että käsien desinfiointiaineita myydään säännöllisin väliajoin, Haldun Aydın, EGO: n rautatiejärjestelmien pääosasto, antoi seuraavat tiedot:

”Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeiden perusteella luodun kriisinhallintakeskuksen tekemien päätösten mukaisesti sijoitamme käsien desinfiointiyksiköt asemiin, joissa on pyöreitä pyörätuolia käyttävien rautatiejärjestelmien käyttäjien kansalaisten terveyden suojelemiseksi. Aloitimme tutkimuksemme tästä aiheesta. Kokoonpanoprosessi saadaan päätökseen kaikilla asemillamme mahdollisimman pian. Matkustajamme voivat matkustaa desinfioimalla kätensä ilmaiseksi. ”

PÄÄOMAT, JOTKA TYYTYNEET UUSIA HAKEMUSTA

Eyyüp Dereli, joka uskoo, että metroasemille asetetut desinfiointiautomaatit käsien hygieniaa varten on paikallaan oleva sovellus, kertoi: “Haluan kiittää pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşia näiden toimenpiteiden toteuttamisesta. Erittäin mukava sovellus. Annamme takaisin, yritämme päästä eroon tästä taudista. Jos ryhdymme sellaisiin toimenpiteisiin, voitamme nämä päivät vain maan toimesta.

Kun desinfiointi- ja puhdistustöitä jatketaan metroasemilla, joukkoliikennettä käyttävät kansalaiset kertoivat ajatuksistaan ​​Metropolitan kunnan kansanterveyttä koskevasta työstä seuraavilla sanoilla:

  • Yeliz İşitmir: ”Käsinpuhdistin on erittäin hyvä idea. Desinfiointiaineiden käyttö voi olla meille suhteellisen mukavaa. Haluan tämän sovelluksen yleistyvän kaikilla asemilla matkustajille, joiden on käytettävä metroa. "
  • Murat Erdoğan: ”Se on erittäin tärkeä sovellus terveyden kannalta. On välttämätöntä, että nämä desinfiointiaineet ovat erityisesti julkisissa paikoissa. Sen pitäisi olla myös kotimme. Kunnallemme oli erittäin hyvä tehdä tämä työ. Kiitos niille, jotka osallistuivat. ”
  • Günel Nasibova: "Kiitämme Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaa terveydentilan huomioimisesta ja tällaisen sovelluksen toteuttamisesta."
  • Kamuran Baykal: ”Olemme erittäin tyytyväisiä Metropolitaniin. Tämä on erittäin mukava sovellus ja hyvä palvelu. Ainakin ihmiset voivat desinfioida kätensä ja matkustaa ilman bakteereita. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar