Käsien desinfiointiaineita kiinnitetään raitiovaunuihin ja linja-autoihin Eskisehirissä

Desinfiointiaineet asennetaan raitiovaunuille ja linja-autoille Eskisehirissä
Desinfiointiaineet asennetaan raitiovaunuille ja linja-autoille Eskisehirissä

Pääkaupunkiseudun Eskişehirin kunta, joka toteutti monia varotoimenpiteitä Corona-virustorjuntaohjelman puitteissa julkisessa liikenteessä, alkoi lopulta asentaa käsien desinfiointiaineita ajoneuvoihin, joita tuhannet ihmiset käyttävät päivittäin.


Raitiovaunujen ja linja-autojen säännöllisen puhdistuksen lisäksi Eskişehir Metropolitan Municipality desinfioi säännöllisesti ajoneuvoja, joita tuhannet matkustajat käyttävät henkilökohtaisen käden hygienian varmistamiseksi. Pääkaupunkiseudun kunnan virkamiehet ilmoittivat, että käsien desinfiointiaineita on saatavana kaikissa linja-autoissa ja raitiovaunuissa, ja varoitti kansalaisia ​​käyttämään desinfiointiaineita tietoisesti.

Kansalaiset, jotka ilmaisivat käsien desinfiointiaineiden olevan erittäin tärkeitä tässä prosessissa, kiittivät pääkaupunkiseudun kuntaa, joka toteutti tämän sovelluksen kaikissa erittäin herkissä ajoneuvoissa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar