Istanbulin Sofian junamatkat keskeytettiin Corona-viruksen takia

kaikki junat desinfioidaan koronavirusta vastaan
kaikki junat desinfioidaan koronavirusta vastaan

Vaikka TCDD: n liikenteen pääosasto lopettaa väliaikaisesti kansainvälisen matkustajajunaliikenteen Corona-virusta vastaan, se desinfioi kaikki junat.


Tässä yhteydessä Istanbul-Sofia Express -lennot keskeytettiin väliaikaisesti 11. maaliskuuta 2020 alkaen Corona-viruksen vuoksi.

Kuten tunnettua, tarjoavat rautatiematkustajaliikenteen Iranin ja Turkin Ankarassa ja ylläpitää TransAsia Express Van-Teheran junamatkat välillä Teheran oli pysähtynyt tilapäisesti vuoksi koronan virusta jonkin aikaa sitten.

Lisäksi TCDD Tasimacilik, joka suorittaa päivittäiset siivoussa matkojensa lopussa olevien hygieniasääntöjen mukaisesti, kuljettaa 23 tuhatta matkustajaa päivässä suurnopeusjunilla, 45 tuhatta tavanomaisilla junilla, 430 tuhatta Marmarayssa ja 39 tuhatta Başkentrayssa.

Toisaalta perustuen siihen, että yksittäiset ponnistelut ovat erittäin tärkeitä, samoin kuin institutionaalisiin toimenpiteisiin Corona-viruksen torjumiseksi, terveysministeriön laatimat julisteet matkustajien ja henkilöstön tietoisuuden lisäämiseksi kiinnittäen erityistä huomiota käsien puhdistukseen ja muut suositukset.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar