Ehdotuksia UTİKADin mustien rajaporttien lievittämiseksi

Ehdotukset mustien hermojen vapauttamiseksi uticadista
Ehdotukset mustien hermojen vapauttamiseksi uticadista

Kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkapalveluntarjoajien yhdistys UTIKAD lähetti laatimansa tiedot ”Coronaviruksen / COVID-19 soveltamisalaan kuuluvien Euroopan suuntaisen tieliikenteen toimenpiteistä” kirjallisesti Fuat Oktaylle.


Seuraavat nopea taudin leviäminen Kiinassa alkaa Covidienin-19 on maailman ykkönen kauppakumppani Turkin Euroopan maissa, tiukkoja ryhdyttiin. Toimenpiteiden jälkeen, jotka vaikuttavat myös globaaliin logistiikka-alaan, lastia kuljettavien ajoneuvojen oven ylityksiä jatkettiin, pitkiä odotuksia ja pinoja tapahtui Kapıkulen rajaportilla, joka on maamme tärkein tierajayhteys Euroopan maihin.
Kansalaisten tarvitseviin maihin epidemia on levinnyt laajalle piiriin toimenpiteiden että Turkki ottaa ulkomainen kuljettaja, mutta sen jälkeen 14 päivän odotusaika, joka sallitaan kulkea Turkkiin sekä Turkin kuljettajat Euroopasta 14 päivän seurannan prosessi on kotiin sidottu ja samoin kuin on työkyvytön, joissakin EU-maissa Viisumiongelmien vuoksi, jotka johtuvat viisumimenettelyjen lopettamisesta tai tekemisestä liian vähän, Turkin TIR-laivaston toiminta ja hätätavaroiden kuljetus on melkein pysähtynyt.

Tässä vaiheessa UTİKAD kertoi muista rajat ylittävistä toimenpiteistä Eurooppaan ja seuraavat ehdotukset Turkin tasavallan varapuheenjohtajalle Fuat Oktaylle.

TOIMENPITEET KORKEAKULJETUKSEN JATKAMISEKSI RAJOITTEISSA

  • 1- hankitaan ajoneuvon rajojen Turkin ja turkkilaisten ulkomaiset kuljettaja 14 vrk karanteenissa sijaan Covidien-19 Hallituksen toiminnan torjunnassa epidemian jatkuu keskeytyksettä, Science perustetaan myös ketteryys pikatestien jotka vahvistavat riittävän määrän testikeskus, joten testi jokainen kuljettaja, ja jatkamalla kuljettajien matkoja, joiden tulokset ovat negatiiviset;
  • 2- vientilähetyksiä Turkista ajoneuvojen menossa kohti Eurooppaa myös perustanut kumppanuuksia Bulgarian viranomaisten Kapitan Andreevon rajalla uusitaan portilla pikatesti tulos on negatiivinen ulko- ja Turkin ilmoittaa kuljettajalle Bulgarian viranomaisten ja koordinoitua tietoa Euroopan unionista tekemällä ajoneuvon lähdön jälkeen virtaukset antaa heille mahdollisuuden muuttaa maahansa;
  • 3- Kapıkule-rajaportilla sovellettavan menetelmän soveltaminen muihin valtatien rajaportteihin perustettavien koekeskusten kautta;
  • 4- Hätäyrityksen tekeminen EU: ssa jatkaakseen turkkilaisten kuljettajien Schengen-viisumeja automaattisesti tiettyyn päivämäärään saakka.
  • 5 - Kiireelliset toimet EU: n edelle EU: n maiden Turkin kuljetuskalustoihin soveltaman kiintiö- ja passitustodistusjärjestelmän keskeyttämiseksi.

Euroopan maissa ryhdytään myös erilaisiin toimenpiteisiin koronaviruksen puhkeamiseksi, mutta tarjotaan erilaisia ​​käytäntöjä, poikkeuksia ja mukavuuksia edellyttäen, että tavaraliikenteessä ryhdytään tarvittaviin terveystoimenpiteisiin logistiikkavirtojen jatkamiseksi. EU: n toimielimet pyrkivät kaikin tavoin estämään kuljetusliiketoiminnan lopettamista ja lieventämään aikarajoituksia ja vastaavia ajoneuvojen kuljettajiin liittyviä käytäntöjä.

Ehdotusten tarkoituksena on, että rahti kulkee rajojen yli alle 15 minuutissa, pitämällä tiet auki tavarakuljetuksia varten, poistamalla kansalliset kuljetusrajoitukset ja vähentämällä hallinnollisia menettelyjä, joita sovelletaan kaikkiin kuljetussektorilla työskenteleviin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar