Canrayn kuljetus allekirjoitus Alstomin ensimmäisessä nollapäästöjunassa

canray-kuljetus allekirjoittaa ensimmäisen alstom-junan ilman päästöjä
canray-kuljetus allekirjoittaa ensimmäisen alstom-junan ilman päästöjä

Canray Transportation, joka lisää uuden yhteistyöhön Alstomin kanssa, joka on yksi maailman johtavista rautatiekuljetusyrityksistä, on hiljattain tullut Alstomin kehittämän maailman ensimmäisen vetypäästöjunan toimittajaksi.


Canray Transportation, joka tarjoaa vahvan yhteistyön Alstomin kanssa, joka palvelee maailmaa rautatiekuljetusalalla ja jatkaa pyrkimyksiään tulevaisuuden kuljettamiseen uusilla hankkeilla, allekirjoittaa myös ensimmäisen vetypäästöjunaan maailmassa. Alstomin Coradia i-LINT -alusta, joka työskentelee nollapäästöllä, joka on kehitetty Salzgitterin tuotantoalueella Saksassa, on läpäissyt kaikki validointitestit.

ENSIMMÄISET Tilaukset tehdään

Junalaiturilla, jonka ensimmäiset tilaukset saatiin, Canray otti paikkansa sisustusryhmän toimittajana, erityisesti kattoyksiköt, matkustajien matkalaukut ja sivuseinät. Canray Transportation -päällikkö Ramazan Uçar totesi aiheesta julkilausuman: ”Meille on ylpeys siitä, että voimme osallistua tähän alustaan, jonka päästöt ovat nollat ​​tällä hetkellä, kun puhdas kuljetus on pääperiaate. Yhteistyö alan innovaatiojohtajan kanssa tällaisessa innovatiivisessa projektissa herättää jännitystä myös Yeşilova Holding -konsernille, jonka tuleva metalli tuotetaan alumiinilla ”.

Coradia iLint -niminen juna saa vetyä ja se emittoi vain vesihöyryä ajon aikana. Vetypolttoainesäiliö, joka sijaitsee junan katolla, lataa jatkuvasti suuria litium-ioniakkuja junaan tarvittavan sähkön tuottamiseksi.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar