Julkinen liikenne, alikulkutiet ja basaarit desinfioidaan Bursassa

Bursassa julkiset kulkuneuvot, alikulkutiet ja linja-autot desinfioidaan.
Bursassa julkiset kulkuneuvot, alikulkutiet ja linja-autot desinfioidaan.

Ensimmäisessä korona toimiva julkistuksen jälkeen viruksen vaaratilanteiden Bursa Metropolitan kunta Turkissa, BursaRay autoja, julkinen liikenne, moskeija jälkeen T1 ja T2 raitiolinja, pyhäkköjä, museot, keskeytymätön, pitäminen desinfiointi työtä alikäytävien ja myyjäisiä, joka käyttää ihmisiä intensiivistä.


Bursan pääkaupunkiseudun kunta on lisännyt korona-virustautien torjuntaa, mikä osoittaa sen vaikutuksen Kiinassa ja Italiassa ja joka kasvaa kuin sienet eri puolilla maailmaa. Terveysministeri Fahrettin aviomies Turkin korona, joka alkaa viruksella vaaratilanteiden tutkimus desinfioidaan Bursa kanssa kuvaukset näkyvät Metropolitan kunta, BursaRay autoja, busseja, T1 ja tehnyt puhkeamisen työn ruiskuttamalla vastaan ​​taudin T2 raitiolinja. Kuntaryhmien toteuttamat toimenpiteet koronavirusta vastaan ​​jatkuvat hidastamatta. Pääkaupunkiseudun kuntayhtymään kuuluvia sulttaanikomplekseja, historiallisia selatiinim moskeijoita, haudoita ja museoalueita, joita paikalliset ja ulkomaiset turistit käyvät, harjoitettiin ruiskuttamalla kuten julkisissa kulkuneuvoissa. Koronavirusta vastaan ​​”historiallinen basaari ja hanlarialue mukaan lukien” toteutetut toimenpiteet jatkuvat samalla intensiteetillä Iznikissä, Inegolissa ja muissa piireissä. 17 piirissä desinfioitiin kymmeniä moskeijoita, haudoita, palvontapaikkoja ja museota.

Pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş kertoi tehostaneensa toimenpiteitä koronaviruksen torjumiseksi. Kaupunginjohtaja Aktaş totesi, että he pitävät torjunta-aineet aktiivisena etenkin julkisissa tiloissa, ja toteavat: ”Lisäksi teemme ohjelmoitua desinfiointia tartuntatauteja vastaan ​​moskeijoissa, sosiaalisissa tiloissa ja julkisissa laitoksissa. Pidetäänkö kansamme herkkyys aiheesta. Heidän tulisi myös olla varmoja siitä, että olemme toteuttaneet tarvittavat toimenpiteet. "

Yötyö virusta vastaan

Desinfiointitutkimukset tehdään pääasiassa yöllä. Sultanikompleksit ja selatiinim moskeijat, joita kansalaiset käyvät laajasti koko päivän, isännöivät erityisiä desinfioituja joukkueita yöllä. Tutkimusten puitteissa Emirsultan, Osmangazi, Orhangazi, Hz. Üftade- ja vihreät haudat ja Muradiye-kompleksi, Ulucami, Yeşil-moskeija, Üçkuzular-moskeija, Uzun Çarşı, Kuyumcular Bazaar, Suolamarkkinat, Reyhan, Cumhuriyet Caddesi, Kozahan, Fidanhan, Sümerbankin alikulkutie, Veistosbussi-museo, Merbeinos AKKM, Ulu-moskeija, vihreä hauta ja vihreä moskeija, suljetut ala-basaarit desinfioitiin. .

İnegöl-alueella, Sani Konukoğlu -moskeija, Lazlar (Hacı Hafız) -moskeija, İshakpaşa-moskeija ja mausoleumi, Kasım Efendi -moskeija ja mausoleumi, Altınbaş-moskeija, Yıldırım-moskeija, Urgancılar-moskeija, Sumani-moskeija, Vihreän moskeija, Sutiolu-moskeija, Fati Desinfiointi suoritettiin myös Yenişehir-lentokentällä Hagia Sophian moskeijan, Eşrefzade-moskeijan, vihreän moskeijan, Şeyhkubbettin-moskeijan, Çukur-moskeijan, 1. Murat-kylvyn (Çini-museo), Şeyhkubbettin-haudan ja Iznikin kunnan kulttuurirakennuksen kanssa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar