Lauttojen järjestäminen Arifiyen asemalla tarjouskilpailun tulos

Lauttojen järjestäminen Arifiyen asemalla tarjouskilpailun tulos
Lauttojen järjestäminen Arifiyen asemalla tarjouskilpailun tulos

Lauttojen järjestäminen Arifiyen asemalla tarjouskilpailun tulos


Turkin valtion rautatieyrityksen TCDD 1: n alueellinen hankintainventaarion valvontayksikkö (TCDD) jätti 2019 tarjousta Arifiyen rautatieaseman laiturien järjestelyyn, jonka arvioitu hinta on 730788/2.459.713,88 KIK, ja tarjouksen tarjous oli 8 1.827.481,96 3 TL. RASİM İNANÇ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLIYAT MİMARLIK TEKNIIKKA- JA KAUPPAYHTIÖ. XNUMX tarjoukseen osallistuvaa yritystä, jotka toimittivat raja-arvon alapuolella.

Tarjous sisältää työt laiturien järjestämistä varten Arifiyen asema-alueella TCDD: n ensimmäisen alueellisen osaston alueella 1 aiheen ja yksikköhinnan aikataulun mukaisesti. Työn kesto on 116 (sata kahdeksankymmentä) kalenteripäivää paikan toimittamisesta.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar