Alu- ja ylikylät ovat nyt turvallisempia pääkaupungissa

Ala- ja yläkäytävät ovat nyt turvallisempia pääkaupungissa
Ala- ja yläkäytävät ovat nyt turvallisempia pääkaupungissa

Ankaran pääkaupunkiseudun "Kaukovalvonta-automaatiokeskus" -sovelluksessa alikulkutiet ja ylikylät on nyt tehty turvallisemmiksi. Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeiden avulla asennetun kamerajärjestelmän ansiosta alukset ja ylinäkymät, jotka on tarkkailtu ympäri vuorokauden ympäri, puuttuvat välittömästi.


”Etävalvonnan automaatiokeskus” perustettiin minimoimaan Ankaran pääkaupunkiseudun tekemien alikulkuneuvojen ja ylikulkuneuvojen ongelmat, jotta jalankulkijoille ja kuljettajille voidaan tarjota keskeytymätöntä ja turvallista kuljetusta Başkentin päävaltimoissa.

Pääkaupunkiseudun kaupungin estetiikkaosaston toteuttamalla sovelluksella kaupungin eri kohdissa sijaitsevia ali- ja ylikiloja valvotaan 149/7 yhdestä keskustasta 24 kameran ollessa sijoitettuna.

RYHMÄN VÄLITTÖMINEN TOIMINTA

Kameraiden ansiosta, jotka on sijoitettu pisteisiin, jotka näkevät hissejä ja liukuportaita, joita käytetään laajasti ala- ja ylikokoelmissa, koko aluetta seurataan ja tallennetaan jatkuvasti.

Kamerajärjestelmän ansiosta, jolla on myös pelottava ominaisuus taistelussa ilkivallan torjumiseksi, tekniset ryhmät havaitsevat välittömästi tarpeettomasti pysähtyneet liukuportaat, vammaiset hissit ja eri syistä johtuvat toimintahäiriöt ja puuttuvat niihin.

JULKAISTU KAUPUNKISSA

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeilla koko hissiin ja liukuportaille sijoitetut kamerat pyrkivät käyttämään näitä alueita tarkoituksensa ulkopuolella, estämään vaurioita ja estämään kansalaisten turvallisuuteen liittyviä tapahtumia.

Kaupungin estetiikkaosaston virkamiehet totesivat, että järjestelmä integroidaan Başkentin keskusalueiden tarpeisiin vuoden 2020 toimintaohjelman puitteissa tarvittaviin 262 alikulkupisteeseen ja ylikulkupisteeseen. Kaupunkiesteettiikan osaston virkamiehet sanoivat: ”Ääni- ja videojärjestelmää käytetään ylös ja alas käytävissä, joita vammaiset kansalaiset käyttävät tulevana aikana. Kun hississä on toimintahäiriö, ohjauskeskuksen henkilökunta kommunikoi henkilön kanssa ja kertoo heille, mitä heidän on tehtävä. Tällä tavalla paniikkia estetään, kunnes joukkueet tulevat ja vika poistetaan. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar