Kansalaiset ryhtyvät toimiin historiallisen Derbent-rautatieaseman hyväksi

Kansalaiset ryhtyvät toimiin historiallisen Derbent-rautatieaseman hyväksi
Kansalaiset ryhtyvät toimiin historiallisen Derbent-rautatieaseman hyväksi

Kansalainen yrittää saada äänensä kuuluvan protestoimalla, että historiallinen Derbent-rautatieasema ei ole toiminnassa.


Valtion rautatiehallinnon pääosasto sulki Kartepen historiallisen Derbent-rautatieaseman 2. - 18. toukokuuta 2019 Köseköyn ja Pamukovan välisen rakenteilla olevan merkinantohankkeen puitteissa. Rautateiden pääosasto oli sanonut, että asema avataan toukokuun loppua kohti ja siirretään sitten lokakuuhun. Rautatieasemaa ei kuitenkaan voitu avata viimeisen 9 kuukauden aikana.

1800-luvulta lähtien palvelukseen alkanut historiallinen asema suljettiin vuonna 2014 YHT: n toiminnan takia, eikä se pystynyt tarjoamaan palvelua. YHT (High Speed ​​Train) -projektin päätyttyä asema, joka aloitti toimintansa uudelleen, oli tällä kertaa suljettu merkinanto- ja parannustöihin 16 vuorokaudeksi, mutta sitä ei avattu. Derbentin naapuruston päällikkö Erdal Baş yrittää saada kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen kuulla heidän äänensä rautatieaseman edessä huomenna klo 14.

Kocaeli Barışin sanomalehtiRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar