Varoitus 24 kuukauden maksamattomasta aikasuunnan korvauksesta TÜVASAŞ: lla

Varoitus 24 kuukauden maksamattomasta aikasuunnan korvauksesta TÜVASAŞ: lla
Varoitus 24 kuukauden maksamattomasta aikasuunnan korvauksesta TÜVASAŞ: lla

Liikenneviranomainen-Sen kirjoitti varoituskirjeen TÜVASA Dire: n pääosastolle, koska TCDD: n muut tytäryhtiöt maksoivat ajoissa maksettavan korvauksen, joka muutettiin voittoksi vuonna 2017 tehdyssä työehtosopimuksessa, koska TÜVASAŞ ei maksanut 2018 kuukauden korvausta vuosina 2019 ja 24.


Lausunnon antaminen aiheesta, liikennevastaava-Sen presidentti Kenan Çalışkan; ”Voitimme ajoittamiskorvauksen 2018. vuosikauden työehtosopimuksessa, joka kattaa vuodet 2019–4 liittoumme aloitteesta. Kuten tiedetään, työehtosopimuksen määräykset ovat lain mukaisia, ja kun päätökset on julkaistu virallisessa lehdessä, toimielimet soveltavat niitä viran puolesta asiaankuuluvien ajanjaksojen aikana ilman, että tarvitaan muuta lainsäädäntöä ja soveltamista.

Vuosia 2018-2019 kattavassa neljännessä aikavälissä tehdyssä työehtosopimuksessa ajoitussuhteen korvauslauseke on seuraava: "Lisämaksu 4 TL maksetaan niiden työpaikkojen työntekijöille, joissa ajojohto kulkee Turkin valtion rautateiden hallinnon pääosaston ja sen tytäryhtiöiden henkilöstöltä."

Sama määräys säilytettiin viidennen toimikauden työehtosopimuksessa vuonna 2019 ja korvauksen määrä korotettiin 5 tonniin vuosiksi 2020-2021.

Huolimatta siitä, että muut tytäryhtiöt maksoivat tämän korvauksen työntekijöille, TÜVASAŞ: n palveluksessa olevalle henkilöstölle ei suoritettu edellä mainittua avustuksen korvausta 2018 kuukauden aikana tammikuun 2019 ja joulukuun 24 välisenä aikana.

Tästä syystä TÜVASAŞ on perustanut laitonta kauppaa. Molempia työehtosopimusmääräysten määräyksiä, jotka tosiasiallisesti johtuivat korvauksen maksamisen laiminlyönnistä, vastustettiin, ja henkilöstö uhrattiin taloudellisesti.

Toimistokorvauksen maksaminen TÜVASAŞ: lla on aloitettu kahden vuoden viivästyksellä 01.01.2020 alkaen, ja toimielimen hallintoneuvoston päätökselle on ilmoitettu aloittamisen syy. TÜVASAŞ -johdon arvio kyseisestä maksusta YTK: n puitteissa ja se, että se on alkanut maksaa vuoteen 2 mennessä eikä ole maksanut edellistä ajanjaksoa, on laiton tilanne.

Vaadimme, että koko henkilöstö, jolla on oikeus saada ajoittaista korvausta TÜVASAŞ: n laitoksessa, ottaen huomioon edellä mainitun työehtosopimuksen määräykset, olemme pyytäneet TCDD: n pääosastoa maksamaan korvaukset, jotka kattavat 01.01.2018–31.12.2019 ”, hän sanoi.

Presidentti Kenan Çalışkan totesi, että TÜVASAŞ menee oikeuslaitoksen puoleen ja seuraa kehitystä tiiviisti unionina, jos henkilöstö ei maksa 24 kuukauden korvaustaan ​​tämän varoituksen jälkeen.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar