TÜVASAŞ valmistaa kansallisen sähköjunasarjan kotitaloustiloilla

tuvasas valmistaa kansallisen sähköjunajoukon kotimaisilla tiloilla
tuvasas valmistaa kansallisen sähköjunajoukon kotimaisilla tiloilla

TÜVASAŞ jatkaa ensimmäisen kansallisen ja kotimaisen sähköjunasarjan suunnittelua ja valmistelee Milli Trenin valmistamista paikallisilla laitteilla.


TÜVASAŞ: ssa valmistettu kansallinen sähköjuna on suunniteltu alumiinirunkoisella, mutta junalla on tarkoitus olla ensimmäinen tässä ominaisuudessa. Viiden ajoneuvon sarja, jonka nopeus on 160 km / h ja jolla on korkeat mukavuusominaisuudet, on suunniteltu linja-autojen mukaan. On myös ilmoitettu, että kansallinen juna on suunniteltu vastaamaan vammaisten matkustajien kaikkia tarpeita.

Kansallinen sähköjunajoukko, joka on tarkoitus viedä Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, on suunniteltu YTE-standardeissa ja sen nopeuden on ilmoitettu kasvavan 160 km / h: sta 200 km / h: iin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar