TÜVASAŞ voi tuottaa tuontia rautatieajoneuvoja

tuvasas pystyy tuottamaan tuontia rautatieajoneuvoja
tuvasas pystyy tuottamaan tuontia rautatieajoneuvoja

Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci, hän sanoi TÜVASAŞ enää pysty tuottamaan junavaunujen jotka tuodaan ulkomailta ja että kuori hajosi.


Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci Turkin Kuljetus-Senin puheenjohtaja Nurullah lippu Turkin Wagon Industry A.Ş. (TÜVASAŞ) kävi. Puheenjohtajat, jotka tapasivat täällä työntekijöitä, kävivät TÜVASAŞ: n sosiaalisissa tiloissa. Vierailun aikana olivat myös läsnä ammattiliittojen Sakaryan haarapuheenjohtajat. Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci löysi arvioinnin lehdistölle täältä.

Kahvecin lausunto on seuraava: Olemme nähneet erittäin tärkeitä tapahtumia TÜVASAŞ-vierailun aikana tänään. Onnittelen kaikkia TÜVASAŞ-työntekijöitä onnistuneesta kehityksestä.

TÜVASAŞ sai tilauksen tuottaa kansalliset sähköjunajoukot valtiomme päätöksellä vuonna 2013.

INFRASTRUKTUURI on tapahtunut TÜVASAŞ: ssa

Vierailumme aikana; TÜVASAŞ: ssa, tämän projektin ansiosta, rautatieasemien alumiinirunkojen tuotantolaitoksen rakentaminen on saatu päätökseen ja kaikki laitoksessa käytettävät modeemiset robottipenkit on toimitettu paikallisesti ja kansallisesti, ja että tämän ajoneuvon vaatima tuotanto ja TÜVASA it: ssa tarvittava infrastruktuuri Olemme havainneet, että myös kasvit, joissa nämä rungot hiekkapuhalletaan ja maalataan, ovat myös valmistuneet. Olemme myös oppineet, että näissä vakiintuneissa tiloissa voidaan vuosittain tuottaa 240 alumiinirunkoajoneuvoa. Todistimme, että myös kansallisjunan korien tuotanto on alkanut laitoksella.

YHTEINEN potentiaalinen

Tämän saavutuksen avulla TÜVASAŞ on saavuttanut potentiaalin olla ainoa maassamme ja lähialueilla.
Tämän projektin kanssa, johon TÜVASAŞ tilattiin, huomasimme, että se alkoi valmistaa alumiinirunkoisia sähköjunajoukkoja nopeudella 160 km / h ja että se jatkaa tuotantotoimintaa tässä suhteessa nopeasti.

PAIKALLISTEN JA KANSALLISTEN MAHDOLLISUUKSIIN

Lisäksi havaitsimme, että TÜVASAŞ on tehnyt periaateeksi toimittaa tässä ajoneuvossa käytettäviä materiaaleja ja kaikkia ajoneuvoja, joita se nyt tuottaa, ja yhteistyössä ASELSANin kanssa, joka on myös maamme oppilas, näissä asioissa.

TÜVASAŞ: n hankkiman kokemuksen perusteella olemme todistaneet, että 225 km / h nopeudella käytettävät sähköjunajoukot on aloitettu ja valmistuvat valmistauduttamaan.

AJONEUVO, jolla on korkea tekniikka kaikissa tyypeissä

On myös erittäin ilahduttavaa, että TÜVASAŞ sai liikenne- ja infrastruktuuriministeriöltämme suurta tukea tämän potentiaalin kehittämiseksi edelleen, jotta se voi menestyksekkäästi suorittaa kaiken toiminnan suunnittelusta kaiken tyyppisten korkean teknologian henkilöautojen tuotantoon.

Näiden läpimurtojen avulla TÜVASAŞ on saanut potentiaalin tuottaa suurnopeusjunia, metroajoneuvoja ja kevytraidejärjestelmän ajoneuvoja.

Sillä on paljon

Näemme, että TÜVASAŞ on tehnyt osuutensa erotettuna julkisena instituutiona ja tuottanut maamme ja kansakuntamme kaikilla tiedoillaan ja kyvyllään.

Presidentin lausuntojen perusteella ja ministerimme tuella tämän arvostetun organisaation, joka yrittää olla paikallinen ja kansallinen, on täytynyt tehdä 30 vuotta sitten. Kiitämme presidenttiä, ministeriä ja TCDD: tä tuesta TÜVASAŞ: lle ja pyydämme näiden tukien jatkamista.

NYT BREAKS SHELL

Vaadimme erityisesti tätä tukea, koska olemme havainneet, että TÜVASAŞ on nyt rikki kuorensa ja pystyy valmistamaan kaikki matkustajia kuljettavat ja ulkomailta tuodut ajoneuvot, etenkin pika- ja nopearautatieajoneuvot. Olemme tietoisia siitä, kuinka paljon tämä tilanne häiritsee ulkomaisia ​​yrityksiä ja niiden edustajia. Seurauksena on, että olemme tietoisia siitä, että he muuttavat kaikki ilkikuriset pahoinpitelyt ja juonteet kuten ennenkin, jotta kaikki nämä asiat voidaan estää. Seurauksena on, että onnittelen kaikkia TÜVASAŞ-työntekijöitä, tämän menestystarinan arkkitehteja, ja toivon menestyksen jatkumista. (Sen Sakaryayenihab)Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar