TÜVASAŞ alkoi tuottaa kansallisia alumiinirunkoisia sähköjuna-settejä

tuvasas alkoi tuottaa kansallisia alumiinirunkoisia sähköjunijärjestelmiä
tuvasas alkoi tuottaa kansallisia alumiinirunkoisia sähköjunijärjestelmiä

TÜVASAŞ vierailevat Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci alumiini täyteläinen kansallinen sähköinen junien täsmentämällä joka alkoi tuotetaan, nousee 225 mph on loppumassa klo sähköjunalla sarjaa projekti- ja ennakoi tuotannon aloittamista.


Yhteiseen päätökseen vuonna 2013 nimitetty National Turkki Wagon Industry Corporation valmistaa Electric junan (TÜVASAŞ) tuli valmis tuottamaan 240 yksikköä vuodessa alumiini kirjavasti auton. Tässä yhteydessä Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci ja Turkin Liikenne Nurullah Albayrak Kävit TÜVASAŞ puheenjohtaja. Vierailun aikana Kahveci totesi, että laitoksen rakentaminen, jossa junavaunujen alumiinirunkoja tuotetaan TÜVASAŞ: ssa, on saatu päätökseen. Kahveci ilmoitti myös, että 225 kilometrin nopeudella käytettävien sähköjunajoukkojen ja TÜVASAed: n tilaamisen projekti on saatava päätökseen.

Turkki Kamu-Senin puheenjohtaja Önder Kahveci Juna sarja loppuun rakentamisen laitos tuottaa alumiinirunko, koko modeemi apukoneeseen käyttää laitoksissa paikallisia ja kansallisia oleviksi ja että jotta tuotanto alkoi maassamme aiemmin koskaan käyttänyt infrastruktuuria alumiini täyteläinen autojen tuotantotekniikka ja vaatia sitä Tämän projektin ansiosta olemme todistaneet, että se perustettiin TÜVASAŞ: een ja että myös laitokset, joissa nämä rungot hiekkapuhalltaan ja maalataan, on myös valmis. Olimme myös iloisia nähdessämme, että näissä vakiintuneissa tiloissa tuotetaan vuosittain 240 alumiinirunkoisia ajoneuvoa, ja kansallisen juna-korimme tuotanto on alkanut. Yhdessä todistamme, että alumiinirunkoisia sähköjunajoukkoja, joiden nopeus oli 160 kilometriä, alkoi valmistaa ja että tuotanto tapahtuu nopeasti ”.

Kahveci sanoi: ”Toinen kehitystä, joka tekee meidät onnelliseksi, on, että TÜVASAŞ noudattaa periaatetta toimittaa kaikissa valmistettavissa ajoneuvoissa käytettävät materiaalit kotimaisilla ja kansallisilla laitteilla. Saatujen kokemusten perusteella 160 kilometrin nopeudella 225 kilometrin jälkeen käytettävien sähköjunajoukkojen projektityön aloittaminen on tehnyt meistä ylpeitä ja lisäänyt jännitystä. Uskomme, että TÜVASAŞ: ta tulisi tukea lisää tilauksilla tämän potentiaalin kehittämiseksi edelleen, korkean teknologian ajoneuvojen suunnitteluun ja tuotannon aloittamiseen. Näiden läpimurtojen avulla nopeaa junaa, metroajoneuvoja ja kevytraidejärjestelmän ajoneuvoja on nyt saatavana myös täältä.

Kahveci korosti, että menestystarina on kirjoitettu ja että tarvittavien viranomaisten on huolehdittava asiasta, jotta tämä tarina ei aiheuta turhautumista, ja sanoi Kahveci: ”Haluaisin ilmaista tämän erityisesti täällä; menestystarina on kirjoitettu tähän. Toivon, että tämä tarina ei johda turhautumiseen. Koska TÜVASAŞ on nyt rikki kuori, olemme nähneet, että se voi tehdä kaikista matkustajia kuljettavista ja ulkomailta tuotavista ajoneuvoista, etenkin pika- ja suurnopeusjunaverkon ajoneuvoista. Olemme tietoisia siitä, kuinka paljon tämä tilanne häiritsee ulkomaisia ​​yrityksiä ja niiden edustajia. Seurauksena on, että olemme tietoisia siitä, että he muuttavat kaikki ilkikuriset pahoinpitelyt ja juonteet kuten ennenkin, jotta kaikki nämä asiat voidaan estää. Seurauksena on, että onnittelen kaikkia TÜVASAŞ-työntekijöitä, tämän menestystarinan arkkitehteja, ja toivon menestyksen jatkumista.

Turkin kuljetusliikkeen puheenjohtaja Nurullah Albayrak sanoi lausunnossaan: ”Meille on erittäin tärkeää ja ylpeää siitä, että toisaalta tuotetaan kansallisen juna- ja suurnopeusjunajoukkojen prototyypit. TÜVASAŞ molemmat todella Sakaryan oppilas myös kulmakivi Turkki. Tässä vaiheessa kolme tytäryhtiötämme, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ ja TÜVASAŞ, ovat erittäin tärkeitä, he ovat 3 veljeä. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar