Flash-selitys Sümela Teleferik -projektille!

Flash-selitys sumela-köysirataprojektista
Flash-selitys sumela-köysirataprojektista

Trabzonin pääkaupunkiseudun pormestari Murat Zorluoğlu antoi väliaikaisen lausunnon Sümelaan rakennettavasta köysiradasta.


Trabzon Kaupunginjohtaja Murat Zorluoğl Qatarissa Airlinesin myyntipäällikkö Universe Ökmen Turkki isännöi ulkomaisten yritysten ja viranomaisten kanssa. Vierailun aikana Trabzon ja Qatar vaihtoivat näkemyksiä lennoista, jotka aloitetaan vastavuoroisesti 20. toukokuuta 2020.

Zorluoğlu ilmoittaneet puhemiehelle noin lähetysaikaa katsomansa aloittamista Qatar Airlinesin myyntipäällikkö Turkki maailmankaikkeuden Ökmen "erittäin tärkeä kysyntä Trabzon Qatar. Vain yksi kotimaisista lentoyhtiöistämme on kuljettanut yli 8 Qataria viime vuonna. Ajattelemme myös kolme kertaa viikossa 20. toukokuuta 2020 alkaen. Lennot jatkuvat syyskuun loppuun. Jos kysyntä jatkuu, se saattaa palata myös vuosikirjaan, mutta toistaiseksi aloitamme kausiluonteisesti. He soittavat jo meille Qatarista ja kysyvät milloin aloittaa lennot. ”

Haluamme onnellista paluuta taloon

Pääkaupunkiseudun pormestari Murat Zorluoğlu totesi olevansa tyytyväinen siihen, että Qatar Airlines aloittaa lentokoneen lennon Trabzonin ja Qatarin välillä. Zorluoğlu totesi, että pääkaupunkiseudun kuntina pyrkivät kaikin tavoin siirtämään Trabzonia matkailua pitemmälle matkailualalla. ”Trabzonille matkailu on saavuttanut erittäin tärkeän pisteen viimeisen 10–15 vuoden aikana. Jatkamme pukeutumista joka vuosi. Sinulla on hyvä aloitus tällä toiminnolla. Tavoitteenamme on lähettää jokainen vieras onnellisina Qatarista, Dohasta, Lähi-idästä tai muilta maailman alueilta Trabzoniin. Otamme toimenpiteitä tätä varten. Parannamme itseämme ja kaupunkiamme, ja toivottavasti Trabzonista tulee tässä mielessä yksi matkailun nousevista tähtiistä ja nousevista keskuksista. ”

LÄHETTÄMME SEMELA-PROJEKTIN KAAPELIKSI

Tarjoamalla tietoa matkailualan toiminnasta pormestari Zorluoğlu kertoi: “Uzungöl ja Sümelan luostari ovat meille tärkeitä matkailukohteita. Työskentelemme kenttähallinnossa, jonka avulla saapuvat vieraat voivat poistua täältä paljon vähemmän ongelmia. Molemmissa paikoissa olemme tehneet vakavia päätöksiä pitää retkibussit yhteisellä alueella, kuljettaa kuljetusta pääkaupunkiseudun ajoneuvoilla ja poistaa kaaos. Odotamme myös uusia investointeja, jotka kehittävät edelleen aluetta. Esimerkiksi, tulimme Sümelaan viimeisessä vaiheessa köysirataa kohtaan. Teemme projektin tarjouksen pian. Hankkeen myötä kyseinen alue siirretään täysin eri kohtaan risteilyterassilla ja kävelyreiteillä. Metropolitan kunnana olemme myös alkaneet työskennellä modernin kahvilaravintolan kanssa samalla alueella. Valmisimme Uzungölin infrastruktuurityöt viime vuonna. Tänä vuonna työskentelemme ympäristöministeriön kanssa jalkakäytäviä, teitä, viheralueita, valaistusta, yhteisen alueen järjestelyjä, pysäköintiä jne. Koskevissa asioissa. Meidän on ehdottomasti tehtävä siitä houkuttelevampi. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar