Şehit Birol Yıldırım Boulevard avattiin seremoniassa uuden Melet-sillan kanssa

sehit birol yildirim -bulevardi uuden melet-sillan kanssa avattu
sehit birol yildirim -bulevardi uuden melet-sillan kanssa avattu

Martyr Birol Yıldırım -bulevardi, jonka Ordu Metropolitan Municipality rakensi ensimmäistä kertaa Ordussa, vaihtoehtona kehätielle ja Uusi Melet -silta, jota voidaan käyttää vaihtoehtona Mustanmeren rannikon tielle, otettiin käyttöön seremoniassa.


Uudesta linja-autoaseman sijainnista 5 km: n reitistä, joka sijaitsee Karapınar Mahallesi -alueella ja joka on päällystetty kuumalla asfaltilla Yeni Melet -sillasta Kayabaşı-risteykseen, on tullut vaihtoehtoinen tie valtatielle sekä alueen liikennetiheys.

"Olemme menestyneet BRAND CITY"

Ordu, Metropolitan pormestari Dr. Sanoen, että Ordu on astellen askel kohti brändikaupunkia, Mehmet Hilmi Güler sanoi: ”Me tuomme tänään kaksi kaunista teosta Orduamme. Yksi niistä on New Melet Bridge, 236 metriä pitkä. Tämä silta on uusi alus Orduun, se rentouttaa liikennettämme. Meillä oli apua kalenterin tuomisessa eteenpäin toimimalla tällä sillalla, joka on tarkoitus tuoda kaupunkiinsa toisena päivänä. Haluan kiittää moottoriteitä, jotka toivat tämän palvelun kaupunkiinmme kahden kuukauden aikana. Tämä osoittaa valtiomme vahvuuden. Sitten avasimme mukavan bulevardin. Kadirşinasin kansalaisina me nimitimme marttyyri Birol Yıldırımin, joka uhrasi verensä ja elämänsä maan puolesta, nimen tällä bulevardilla. Voisiko 2 km: n reitti olla hyödyllinen kansalaisillemme. Kahden sijoituksen arvioidut kustannukset ovat 5 miljoonaa TL. Jatkamme rohkeita ja päättäväisiä toimia. Haluamme lisätä kaupunkiin monia kauniita teoksia. Olemme matkalla tullakseen brändikaupunkiin. Tässä mielessä yksi tärkeimmistä töistä oli liikenneongelman ratkaiseminen. Tämän vaiheen avulla liikenteemme on mukavampaa. Me ajattelemme toista siltaa, jossa Melet kohtaa meren. Suunnittelemme myös tämän. Ordu on kaupunki, joka tunnetaan myös siltojensa kautta. Melet on kaunis elämänkeskus. Kun ymmärrämme nämä, armeijamme tulee paljon kauniimpia matkailualalla ja teollisuudessa. ”

"ONNITTELUN METROPOLITANIN KUNNALLISUUDEN KUNNALLISUUDESTA"

Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Ordu-kuvernööri Seddar Yavuz, joka aloitti puheensa kiittämällä Mehmet Hilmi Güleriä, sanoi: ”Haluan kiittää pääkaupunkiseudun pormestaria työstämme ja onnitella häntä. Kun Cevizderen silta romahti viime vuosien katastrofin vuoksi, huomasimme, että meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa. On tärkeää olla ylittämättä siltaa. Jumala kieltää, näiden sijoitusten merkitys strategisen, turvallisuuden ja kuljetuksen kannalta tulee selvemmäksi vastaavissa tilanteissa. Siksi investointeja on tarkasteltava tästä näkökulmasta. Onnittelen onnellista työtä tekevää moottoriteiden alueellista linjaa ja pääkaupunkiseudun pormestaria ja toivon, että investoinnit ovat hyödyllisiä maakunnallemme. "

Puheiden jälkeen maakunnan mufti Mürsel Öztürkin tekemät kaksi sijoitusta, jotka avattiin virallisesti palveluun sen jälkeen, kun pöytäkirja katkoivat avausnauhan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar