Rannikkovartiosto komento ostaa pikkupäällikkö

rannikkoturvallisuuskäsky tilatuksi upseeriksi
rannikkoturvallisuuskäsky tilatuksi upseeriksi

Hakemuksia tehdään verkossa päivämäärien 04.-21. Helmikuuta 2020 välisenä aikana, jotta ne vastaisivat siviilitarmen ja rannikkovartiolaitoksen miehen / naisen aktiivisen / sopimussuhteisen virkamiehen tarpeita ja rannikkovartiolaitoksen miesten ja naisten urakoitsijoita. Tarjonnan yksityiskohdat; www.jandarma.gov.t on, www.sg.gov.t on, www.jsga.edu.t on ve www.dpb.gov.t on Se todetaan "2020-porukkojen yleisen komennon / sopimussuoritusten virkamiesten hakemisoppaassa" ja "vuoden 2020 rannikkovartiosto-komento Muvazzaf / sopimussuunniteltujen virkamiesten hakemusoppaassa".

1. SOVELTAMISVAATIMUKSET:


a. Sovellukset ovat vain https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Se toteutetaan sähköisen hallinnon portaalin kautta Internet-osoitteen kautta, Arkkitehtuurin ja rannikkovartiostoakatemian henkilöstönjakelujärjestelmän kautta. Postitse tai henkilökohtaisesti Internet-ympäristön ulkopuolella tehtyjä hakemuksia ei oteta huomioon.

b. Hakijoiden on haettava hakemus suoritettuaan täydelliset ”Hakijoiden ohjeet”.

C. Hakemukset alkavat 04. helmikuuta 2020 ja päättyvät 21. helmikuuta 2020 klo 16.

d. Viestintä- ja rannikkovartiosto-yliopiston henkilöstön rekrytointijärjestelmä syötetään e-hallituksen yhdyskäytävän kautta sähköisen hallinnon salasanalla, matkapuhelimen allekirjoituksella, sähköisellä allekirjoituksella, turkkilaisella henkilöllisyystodistuksella tai verkkopankissa.

2. PÄIVITTÄMINEN KANDIDAATTIT:

a. Koska kansalainen Turkin tasavallan.

b. Valmistuminen hakemusohjeissa mainituista koulutusohjelmista, valmistuminen ulkomailla sijaitsevista korkeakouluista, joiden vastaavuuden korkeakouluneuvosto on hyväksynyt tai joilla on mahdollisuus suorittaa valmistuminen viimeistään 04. elokuuta 2020, joka on väliaikaisen ilmoittautumisen päivämäärä.

C. Niille, jotka ovat suorittaneet Gendarmerien yleisen komennon oppaassa määritellyt perus- tai liitännäistutkinnon laitokset tai jotka pystyvät suorittamaan tutkinnon viimeistään 04. elokuuta 2020, he eivät ole olleet kaksikymmentäseitsemän (01) vuotiaita 2020 27 alkaen (valmistuneet 01), jatko-opiskelijat Korjaamattoman väestörekisteröinnin mukaan, joka on suorittanut koulutuksensa, ei ole kolmekymmentäkaksi (1993) vuotta vanhaa (syntynyt 32 tai sen jälkeen),

d. Valmistunut rannikkovartiolaitoksen apulaisosastoista tai 04. elokuuta 2020
Korjaamattoman väestörekisteröinnin mukaan niille, jotka voivat suorittaa tutkinnon 01. tammikuuta mennessä
Ei ole kaksikymmentäseitsemän (2020) vuotta vanha vuodesta 27 (syntynyt 01. tammikuuta 1993 tai sen jälkeen),

d. Turvallisuustutkimus ja arkistotutkimus ovat positiivisia,

e. Olla raskaana,

f. Ei erotella tai poistettava Turkin asevoimista, sandarmerikunnan pääjohtajasta ja rannikkovartiostojoukosta upseerina, nastsubay, asiantuntijagendari, asiantuntijapäällikkö tai sopimuspäällikkö / upseeri,

g. www.jandarma.gov.t on, www.sg.gov.t on, www.jsga.edu.t on ve www.dpb.gov.t on Täytä hakemusedellytykset, jotka on esitetty Internet-osoitteissa julkaistussa "Yhteisen puolustusalan / sopimussuhteisen virkamiehen hakemusoppaassa 2020" ja "SSI: n vakinaisen / sopimussuhteisen virkamiehen hakijan sovellusoppaassa 2020".

3. SOVELTAMISPAIKKA, -AIKA ja -MUOTO:

a. Viitteet https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Sähköisen hallinnon salasana, matkapuhelimen allekirjoitus, sähköinen allekirjoitus, TR-henkilöllisyyskortti tai verkkopankkitunnus annetaan 04.-21. Helmikuuta 2020 välisenä aikana sähköisen hallinnon portaalin kautta, Gendarmerie and Coast Guard Academy -henkilöstön toimitusjärjestelmän kautta.

b. Luettelo ehdokkaista, joiden hakemus hyväksytään ja joilla on oikeus osallistua valintakokeisiin, sekä hakemusperiaatteet, tenttipalkkailmoitus, tenttikeskus, tenttipäivämäärä ja kaikki muut ilmoitukset https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris ilmoitetaan Internet-osoitteista.

C. Hakemuksia ei tule tehdä lukematta hakemusohjeita. Ehdokas on vastuussa hakemuksen aikana mahdollisesti tehdyistä vääristä koodauksista ja vääristä edustajista sekä ilmoituksen jättämättä jättämisen kielteisistä seurauksista.

4. YHTEYSTIEDOT:

a. Yhteystiedot: Kansasmiehen ja rannikkovartiostoakatemian (JSGA) kampus JSGA: n puheenjohtajakauden henkilöstön toimituskeskuksen komento Beytepe / Çankaya / ANKARA TEL: (0312) 464 4836

b. Viralliset Internet-osoitteet:
(1) Gendarmerien yleinen komento: www.jandarma.gov.t on
(2) Candarmerie and Coast Guard Academy: n puheenjohtajavaltio: www.jsga.edu.t on
(3) Rannikkovartiosto: www.sg.gov.t on

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar