Terveysministeriö rekrytoi 8844 sopimussuhteista henkilöstöä

Terveysministeriö palkata sopimussuhteista henkilöstöä
Terveysministeriö palkata sopimussuhteista henkilöstöä

Terveydenministeriön maakunnan organisaatiopalveluyksiköissä työskentelevien julkisten työntekijöiden valintakokeiden (KPSS) tulosten mukaan virkamiehistä annetun lain nro 657 4 pykälän B momentin ja asetuslain nro 663 45 / A pykälän mukaisesti keskiasteen koulutus, esiopetus, Yhteensä 8.844 XNUMX urakoitsijaa rekrytoidaan perus- ja jatko-opiskelijoille.


KPSS-2020/4 -asetusoppaus, joka sisältää sopimussuhteessa olevat terveydenhoitohenkilöstön tehtävät, joita voidaan suosia keskiasteen, assosiaatio- ja perustutkinnon suorittaneilla, julkaistaan ​​ÖSYM: n verkkosivuilla.

Perustutkinnon 2018-KPSS perus-, 2018-KPSS keskiasteen koulutuksen ja 2018-KPSS-assosiointitutkinnon tuloksia käytetään perustutkinnon suorittamiseen parempana tehtävissä.

Ehdokkaat voivat tehdä valintansa 14.-20. Helmikuuta 2020 välillä kirjoittamalla TR-tunnusnumeron ja salasanan ÖSYM: n verkkosivustolle suositusoppaan sääntöjen mukaisesti. Postitse tai ÖSYM: lle tai terveysministeriölle lähetetyt etusijaluettelot eivät ole voimassa.

Ehdokkaat, jotka haluavat valita audologin, perfusionistin, puhe- ja kieliterapeutin ja terveysfyysikon tehtäviin ja joilla on jatko-opinto vastaavilla aloilla (VAIN Master-ohjelmissa) Johtokunnan on haettava henkilökohtaisesti lisäpalvelurakennukseen (GMK Bulvarı No: 18 Kerros: 2020 Kızılay / ANKARA).

Hakijat, jotka eivät voi hakea henkilökohtaisesti; Turkin henkilöllisyystodistuksen / henkilöllisyystodistuksen virallinen jäljennös vetoomuksella ja notaarin todistettu jäljennös maisterin / tohtorin tutkintotodistuksesta (tai tarvittaessa jäljennös YÖK-päätöksestä, joka tehdään ylimääräisenä nimenä tarvittaessa) He voivat lähettää työministeriön ja sosiaalipalvelujen pääosaston (perhe-, työ- ja sosiaalipalvelut - työvoiman pääosasto Emek Mh. 17. luettelonumero: 13 Çankaya / ANKARA) virallisen kirjeenvaihtoosoitteen kirjatulla kirjeellä. Vetoomuksia, jotka eivät saapuneet toimielimeen 18. helmikuuta 2020 alkaen, ei käsitellä.

Ehdokkaat, jotka tekevät muun valinnan kuin tehtävät, kuten audiologit, perfuusion asiantuntijat, puhe- ja kieliterapeutit ja terveysfyysikot, jotka ovat suorittaneet maisterin tai tohtorin tutkinnon, eivät tee hakemuksia perhe-, työ- ja sosiaalipalvelujen pääosastolle.

Ehdokkaiden, jotka ovat valmistuneet tai valmistuneet hakemuksesta poistetun valtion henkilöstöjohtamisen hakemuksella, ei tarvitse jättää uutta hakemusta.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar