Milloin Sabiha Gökçen Airport kiitotie avataan?

sabiha gokcen lentokentän kiitotien toinen tila
sabiha gokcen lentokentän kiitotien toinen tila

Toinen kiitotie, joka aloitettiin rakentamaan Sabiha Gökçenin lentokentälle vuonna 2015, on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2020 loppuun mennessä.


Istanbulin kaupungin lentokentällä, Sabiha Gökçenin kansainvälisellä lentokentällä, toisen kiitotien rakentaminen, joka rakennettiin rinnakkain olemassa olevan kiitotien kanssa, oli 3 metriä pitkä. Alempien tunneleiden, toisen toisen kiitotien tärkeimpiä virstanpylväitä, rakentaminen on saatu päätökseen. Toisen kiitotien ja rullausteiden täyttötyöt, jotka rakennettiin toisen vaiheen töiden puitteissa, jatkuvat. Sen jälkeen se jatkuu päällirakennustyöillä ja jos takaiskua ei tapahdu, toinen rata on täysin toiminnassa vuoden 500 lopussa. 2020 prosenttia Sabiha Gökçenin lentokentän toisen kiitotien ensimmäisestä vaiheesta on valmis ja toinen vaihe on saavuttanut 98 prosenttia.

Sabiha Gökçenin lentokentällä toinen kiitotie otetaan käyttöön vuoden lopussa ja nykyinen kiitotie on kunnossa. Kun olemassa olevan kiitotien kunnossapito on saatu päätökseen, kaksi rinnakkaista kiitotietä otetaan käyttöön samanaikaisesti, ja tuntilasku- ja lentoonlähtökapasiteetti kasvaa kahdesti Sabiha Gökçenin lentokentällä.

Toisen kiitotien puitteissa Sabiha Gökçenin lentoasemalla, 30 miljoonaa kuutiometriä kiven täyttöä, 2 miljoonaa 750 tuhatta neliömetriä heikkoa jalkakäytävää ja 1 miljoonaa 650 tuhatta neliömetriä korkealaatuista betonipäällystä tehdään olemassa olevan raidan korkeuseron vuoksi.

Toisen kiitotien kokonaispituus on 3 tuhat 500-metriä. Kiitotien vieressä on myös 3-rinnakkaisrulla, yhdyskäytävä, 10-suurnopeuslinja, 1-keskipitkä, 1-rahtikruunu ja 1-moottorikokeilu.

Kuka oli toinen tarjouskilpailu

Toinen tarjous Sabiha Gökçenin lentokentän toiselle kiitotielle, jota ei voitu aloittaa pakkolunastusongelmien takia, tehtiin, ja Makyol voitti 9 yrityksen tarjouksen. Makyol, joka teki tarjouksen 17 prosenttia alle tarjoushinnan, oli 1.397 miljardin dollarin ostotarjouksen omistaja.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar