RSD järjestää rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuus- ja sertifiointikokouksen

Rsd-rautatiejärjestelmissä järjestetään vaatimustenmukaisuus- ja varmennuskonferenssi
Rsd-rautatiejärjestelmissä järjestetään vaatimustenmukaisuus- ja varmennuskonferenssi

Rail Systems Association (RSD) pyrkii järjestämään konferensseja, paneeleja ja huippukokouksia eri kaupungeissa, etenkin Ankarassa, Istanbulissa ja Eskişehirissä, tukemaan maamme rautatiejärjestelmäteollisuuden kehitystä ja rautatiejärjestelmäalalla toimivien insinöörien henkilökohtaista kehitystä.


Rail Systems Association järjestää "rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuus- ja sertifiointikonferenssin" 28. helmikuuta 2020. Tavoitteena on, että tämä konferenssi pidetään Ankarassa yhden (yhden) päivän ajan ja koostuu 1 (kolmesta) paneelista ja 3 (yhdestä) pääpuheesta. Konferenssiin osallistuminen on ilmaista. Tämä konferenssi pidetään; Rautatieajoneuvot, kaupunkien rautatiejärjestelmät ja signalointi kokoavat alan kaikki sidosryhmät yhteiseen ja nykyiseen otsikkoon.

Rautatiejärjestelmien vaatimustenmukaisuutta ja sertifiointia käsittelevä konferenssi kokoaa instituutiot, kunnat, tavarantoimittajat ja alihankkijat 28. helmikuuta 2020.

Konferenssitiedot

  • Konferenssin nimi: Rail Systemsin vaatimustenmukaisuus- ja sertifiointikonferenssi
  • Päivämäärä: 28. helmikuuta 2020
  • Sijainti: Ankara / Turkey Conference
  • Paikka: Ostimin konferenssisali

Konferenssiohjelmalle TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar