Rautatietyöntekijät 24 tuntia työssä vaikeissa talviolosuhteissa

rautatieliikenteen työntekijät tunnin alussa vaikeissa talviolosuhteissa
rautatieliikenteen työntekijät tunnin alussa vaikeissa talviolosuhteissa

TCDD-lumi- ja jäätaistelujoukot pyrkivät varmistamaan, että junat eivät häiriintyä Itä-Anatolian alueella tehokkaan kylmän ja lumisän sään takia.


Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) Sarikamish Station Chief rautatiealan työntekijät ovat Erzurum-Kars-rautatien, 217 kilometrin matkan lumen ja jään poistaminen 5 vuotta, matkustajat ovat mukavampia määränpäähänsä ja ovat voimakkaita vaivaa saapua ajoissa.

Työntekijät väittivät pyrkiessään estämään teitä lumisateiden jälkeen, ja sanoivat: ”Tarvittavia varotoimenpiteitä on toteutettava, jotta tiet olisivat jatkuvasti avoinna, junat matkustavat turvallisesti ja matkustajamme saavat mukavan matkan. Tätä varten työskentelemme kiskoilla alueella, jolla ilman lämpötila laskee alle 31 asteeseen nollan alapuolelle, voimakkaasta lumisateesta ja kylmästä säästä riippumatta. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar