Kaupunginjohtaja Yüce on Bursassa Sakaryan raitiovaunuprojektissa

esittelemme presidentti yucen kaupungin kevytraidejärjestelmään
esittelemme presidentti yucen kaupungin kevytraidejärjestelmään

Tutkiessaan Bursan kevytraide- ja raitiovaunuprojekteja ja tapaamisessa Bursan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Alinur Aktaşin kanssa presidentti Ekrem Yüce kertoi: ”Kevyemme rautatiejärjestelmät, jotka pyrimme toteuttamaan kaupungissamme, olivat Bursan vierailun tärkein esityskohta. Teimme tarvittavat tutkimukset. Saimme tietoa toiminnasta teknisiltä ryhmiltä. Pääkaupunkikunnana olemme päättäneet tuoda kaupunkimme yhteen rautatiejärjestelmien kanssa. ”


Sakaryan pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce vieraili Bursan metropolialueen pormestarissa Alinur Aktaşissa. Parlamentin jäsen Necdet Tömekçe, presidentin neuvonantaja Adil Altay Güney, varasihteeri Ali Oktar, tiedeosaston päällikkö Murat Mutlu, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sinan Çileli ja Sakarya Büyükşehir Belediyespor-klubin presidentti Cevat Ekşi mukana. Kaupunginjohtaja Ekrem Yüce kiitti Bursan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa Alinur Aktaşa ystävällisestä isännästään ja korosti, että yhteistyöllä ja yhteistyöllä on suuri vaikutus molempiin kaupunkeihin.

Rautatiejärjestelmän katsaus Bursassa

Puhuessaan Bursan kontakteista presidentti Ekrem Yüce sanoi: ”Kummeluimme Uludağiin sen historiallisella suurella basaarilla, Ulucamilla, ja olimme muinaisessa Bursan kaupungissa, jolla on historiallinen historia ja matkailumahdollisuudet. Kävimme valtuuskunnan kanssa pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaşissa. Keskustelimme arvioistamme yhteistyöstä ja yhteistyön perusteista. Jaoimme kokemuksen. Kevyillä rautatiejärjestelmillä, jotka pyrimme toteuttamaan kaupungissamme, raitiovaunu oli Bursan vierailun tärkein esityskohta. Teimme tarvittavat tutkimukset. Saimme tietoa toiminnasta teknisiltä ryhmiltä. Toivottavasti tuomme Sakaryan yhdessä rautatiejärjestelmän mukavuuden kanssa. ”

Olemme sitoutuneet rautatiejärjestelmiin

Presidentti Ekrem Yüce korosti, että mahdollisuudet ovat saavuttaneet laajan ulottuvuuden edistyneellä kuljetustekniikalla, sanoivat: ”Kumikuljetuksilla on myös tärkeä asema kaupungeissa. Ajoneuvojen lisääntyminen ja väestön liikkuvuus tekevät kuitenkin välttämättömäksi edistyä kuljetuksissa. Kyllä, meillä on uusia kaksinkertaisia ​​teitä, liikkeitä helpottaaksesi kaupungin liikennettä. Kevyillä rautatiejärjestelmillä vastaamme molemmat ikäoloihin julkisessa liikenteessä, tarjoamme mukavan kuljetuksen ja rentoutamme kaupunkiliikennettä. Pääkaupunkiseudun kuntana olemme päättäneet tuoda kaupunkimme yhteen rautatiejärjestelmien kanssa. Tehkää minun herrani kaikille ponnisteluillemme hyviä. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar