Pormestari Yavaş hakee luottoa Mamak Metro -projektille

presidentti hidas ompelotalo, joka hakee luottoa nata vega -metrohankkeeseen
presidentti hidas ompelotalo, joka hakee luottoa nata vega -metrohankkeeseen

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş ilmoitti työskentelevänsä uuden Metro-linjan kautta, joka kulkee Mamakin läpi. Pääkaupungista itään ulottuvan uuden linjan on tarkoitus olla kuusi pysäkkiä, mutta resurssien etsiminen projektille alkoi. Osana uusia kuljetushankkeita Ankarayn on tarkoitus laajentaa länteen. Uusien hankkeiden suhteen kuljetussuunnittelija Erhan Öncü, joka sanoi: "Sen olisi pitänyt tehdä jo", sanoi: "Jos uusintatyöt tehdään, junat ovat useampia ja kapasiteetti käytettävissä."


Sanomalehtien seinäSerkan Alanin uutisten mukaan; ”Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş ilmoitti eduskunnan kokouksessa aloittavansa uuden metrohankkeen työskentelyn Ankarassa. Uuden linjan, jonka on tarkoitus ulottua Dikimevista Ankaran itään, on tarkoitus päättyä Nata Vegan ostoskeskukseen. Myös uuteen metrolinjaan, jonka on tarkoitus koostua kuudesta asemasta, on aloitettu lainojen etsiminen. Kunta jatkaa työtään sopivien pysähdyspaikkojen luomiseksi uutta rakennettavaa linjaa varten Ankarayn jatkoksi. Toisaalta pyrkimykset yhdistää Ankarayn alkua oleva AŞTİ-pysäkki länteen Eskişehir-tien metrolinjaan jatkuvat.

Kuljetussuunnittelija Erhan Oncun mukaan, joka nykyisen kahdeksan kilometrin matkaa tarjoavan Ankarayn oli tarkoitus jatkaa kohti kaupungin itää entisen kaupunginjohtaja Murat Karayalcinin aikana, tämä hitaan hallinnan vaihe on myös projektin ensimmäisten suunnitelmien mukainen. Öncü totesi kunnan tietävän, että se neuvottelee asianomaisten yritysten kanssa, sanoen: ”Tässä prosessissa kävi ilmi, että Ankarayn järjestelmää ei voida päivittää. Siksi se uusitaan molemmista päistä. Se on kohtuullinen sijoitus, mutta saavatko ne valtionhallinnolta luottoa ja hyväksynnän? "Keskushallinto ei hyväksy CHP-kuntia missään", hän sanoi.

Öncü totesi, että Ankarayn linjalla, joka on palvellut Ankaran asukkaita vuodesta 1996, on mahdollista kuljettaa 25 tuhatta henkilöä tunnissa, mutta 8-9 tuhatta henkilöä voidaan kuljettaa, Öncü sanoi: "Jos tämä uusiminen tehdään, junia voidaan käyttää useammin ja kapasiteetti on enemmän käytettävissä." .

"HANKKEITA, JOISSA TEHTY TOTEUTTAMA monista"

Muistuttaa, että Ankaran liikenteen yleissuunnitelma laadittiin yhteistyössä Gazin yliopiston kanssa Ankaran entisen kaupunginjohtajan Melih Gökçekin aikana, mutta kaupunginvaltuusto ei hyväksynyt sitä, Öncü sanoi: ”Liikenneministeriö antoi virallisesti lausunnon suunnitelmalle, jota parlamentti ei hyväksynyt. "Jatka vanhanaikaisia ​​rautatiejärjestelmiä, puhutaan uusista viisi vuotta myöhemmin", hän sanoi. Jopa liikenneministeriö ei luottanut Gökçekin ehdottamiin uusiin metroihin. Ministeriö ei todennäköisesti vastusta suunniteltuja linjoja, kuten se oli aiemmissa suunnitelmissa. Sitä ei voida kiistää, mutta ne voivat myös estää rahaa antamasta, aivan kuten Istanbulin rautatiejärjestelmissä. Löydätkö sen ulkopuolelta, voidaan tehdä ilman valtiontakuuta, erillinen asia. Näiden hankkeiden tarkastelu oli jo tehty. ”

"SSTSTEM VAIKUTTAA GÖKÇEKIN TEKEMIÄ JÄRJESTELYJÄ"

Öncü totesi, että pitkän aikavälin askel Ankaran kuljetusten parantamiseksi on kuljetusten yleissuunnitelman päivittäminen, öncü sanoi, että nykyiset kuljetusyhtiöt olisi järjestettävä uudelleen:

”Ankaran kuljetusyritykset on järjestettävä uudelleen. Erityisesti rautatiejärjestelmien kuljetuksissa tulisi ostaa uusia sarjoja ja ajoneuvoja. Lisenssit olisi järjestettävä vastaavasti. Järjestelmä toimii edelleen Gökçekin tekemissä järjestelyissä. Gökçekin järjestelyt olivat järjestelmä, jossa aktiivisesti toimivat yksityiset yritykset, bussit ja minibussit kuin rautatiejärjestelmät. Järjestelmää on uudistettava ja organisoitava uudelleen. Ankaralla ei ole korkeita palkkeja kuljetuksessa, mutta se menee nopeasti pimeässä. Kaupunki kasvaa ja yksilöllisiä päätöksiä tehdään. Vaikka kuljetusten yleissuunnitelmaa on tarpeen päivittää pitkällä aikavälillä, on tarpeen laatia hätätoimintasuunnitelma lyhyessä ajassa. ”

Ankara-metro- ja Ankaray-karttaRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar