JPMorganin valtuudet Osmangazin sillan ja Gebze İzmir-moottoritien osakekauppaan

jpmorgana viranomainen osmangazi silta ja gebze izmir moottoritie osakkeiden myynti
jpmorgana viranomainen osmangazi silta ja gebze izmir moottoritie osakkeiden myynti

Otoyol Yatırım AŞ: lle, joka toteutti Gebze-İzmir-moottoritien käytön, josta keskusteltiin laajasti, Istanbulin ja Izmirin välisten edestakaisten matkojen kustannuksista autoille sen avaamisen yhteydessä, valtuutettiin konsultiksi kansainvälisessä investointipankissa JPMorgan.


Tietoja luvan myöntämisestä saatiin neljästä lähistöllä olevasta lähteestä.

Kalkkuna, yksi suurimmista infrastruktuurihankkeita kuten sillat Osmangazi Gebze-Izmir valtatie tarjous Nurol huhtikuussa 2009 Özaltın, Makyol, Astaldi ja voitti Gocay yritysten yhteenliittymä.

Hankkeen kokonaisinvestointikustannukset olivat 7.3 miljardia dollaria, ja se rahoitettiin 4.96 miljardilla dollarilla lainoilla, 1.5 miljardilla dollarilla omaa pääomaa ja 800 miljoonalla dollarilla varhaisen toiminnan nettotulosta.

Lähde, jolla on suora tieto aiheesta, sanoi, että potentiaalisia ostajia arvioidaan JPMorganin valtuutuksen jälkeen: "Kuinka suuri osa osakekaupasta vaihtelee ostajien, hinnan ja kiinnostuksen mukaan".

JPMorgan ei kommentoinut aihetta, kun taas Otoyol AŞ ei saanut vastausta uutisia kirjoitettaessa.

Italialainen Astaldi, jonka osuus hankkeesta oli alle 19 prosenttia, julistettiin konkordatiksi, koska se vaikutti voimakkaasti Italian rakennusteollisuuden laskussa. Tässä yhteydessä läsnäolo Turkissa on Astaldi viime vuonna Istanbulissa lopussa kolmannen sillan oli suostunut myymään 33 prosentin osuuden turkkilaisesta kumppani.

Kun Otoyol Yatırım A.Ş.:llä oli 26.98 prosenttia Nurol İnşaatista ja Özaltınista, Astaldilla oli 18.86 prosenttia ja Göçayssa 0.2 prosenttia.

Viime vuoden alussa ilmoitettiin, että Gebze-İzmir-moottoritien arvonmäärityshankkeet ja mahdollisten ostajien määrittämiseen tarkoitettujen konsulttien valinta aloitettiin.

YAVUZ SULTAN SELİM -SILTA KIINIIN

Kuuden kiinalaisen yrityksen joulukuussa perustamalla rahastolla se heijastui lehdistössä, jossa se ostaa 51 prosenttia kolmannesta Bosforin sillasta ja Pohjois-Marmaran moottoritieltä. Kyseisiä yrityksiä ovat: China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ja Anhui Expressway.

688.5 miljoonaa dollaria

Konsortion jäsenet käyttävät 688.5 miljoonaa dollaria kumppanuuteen. Projektin suurin kumppani on China Merchants Expressway 31 prosentin osuudella. CMU 20%: n osuudella, Zhejiang ja Jiangsu Expressway 17.5%: lla, Sichuan Expressway 7%: lla ja Anhui Expressway 7%: lla.

3 BILLION DOLLAR

Yavuz Sultan Selim -sillan, jonka tornikorkeus on 322 metriä, leveys on 59 metriä. Sillan jänneväli on 1.408 2 metriä ja sen kokonaispituus on 164 tuhatta 3 metriä. Sijoituskustannukset ovat 135 miljardia dollaria. Yavuz Sultan Selim -sillalla on päivittäinen XNUMX tuhannen ajoneuvokäytön takuu. (Reuters)Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar