Uusi pääjohtaja Metro Istanbul Company -yritykseen

on istanbul-yhtiön metrojohtaja
on istanbul-yhtiön metrojohtaja

Özgür Soy on nimitetty yhtiön pääjohtajaksi Istanbulin pääkaupunkikuntaan kuuluvan Metro Istanbulin sosiaalisen median tileillä määritellyn uuden toimeksiannon mukaan.


Yrityksen lausunnossa ”Mr. "Tervetuloa Istanbulin metro-perheeseen", sanoo Özgür Soy ja toivotamme sinulle menestystä uudessa tehtävässään. "

Kuka on Özgür Soy?

Özgür Soy syntyi vuonna 1970. Saatuaan koulutuksensa saksalaisessa lukiossa, hän sai konetekniikan tutkinnon Boğaziçin yliopistossa ja hänellä on kauppatieteiden maisteri (MBA) INSEADista. Hän suoritti satamahallinnon varmentamisohjelman Singaporen hallituksen stipendillä Singaporen yhteistyöohjelman puitteissa. Hän on edelleen väitöskirjassa Istanbulin teknillisessä yliopistossa.

Özgür Soy, joka on toiminut johtotehtävissä sellaisissa yrityksissä kuin Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe yliopisto ja antoi UU International Logistics Management Course Turkki on osallistunut puhujana monissa konferensseissa Euroopassa ja Lähi-idässä.

Özgür Soylla, joka nimitettiin Istanbulin pääkaupunkiseudun kuntaan 13. helmikuuta 2020 alkaen, on 2 lasta ja hän puhuu sujuvasti englantia ja saksaa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar