Ministeri Varank: Olemme autoteollisuuden tulevaisuus

olemme tulevaisuudessa ministerin autoteollisuudessa
olemme tulevaisuudessa ministerin autoteollisuudessa

Teollisuus ja tekniikka ministeri Mustafa Varank luvut kasvuun kansainvälisten järjestöjen totesi, että Turkin 2019 tarkistettu ylöspäin useaan otteeseen lihaa, "Mielestäni tämä jatkuu vuonna 2020 tarkistuksia. Tänä vuonna kasvua tukeviin investointeihin Turkissa on terve. "Hän sanoi.


Maailmanpankki, Turkin teollisuusjohtajien ja liikemiehille Association (TUSIAD), International Investors Association (YASED) ja Turkin viejien Assembly järjestetään Istanbulissa yhteistyössä "kauppa ja Global Value Chain konferenssissa" alkoi. Tapahtuman avajaisissa puhutessaan Varank totesi, että viimeisen 30 vuoden näkyvin globaalia taloutta muovaava tekijä on globaalit arvoketjut, ja totesi, että kansainvälisen kaupan ja investointien muodostamat tuotantoverkot ovat tehneet maista, yrityksistä ja työntekijöistä entistä tiiviimmän yhteyden.

MAAILMALLA KEHITYSRAPORTTI

Ministeri Varank totesi, että kansainvälistä yhteistyötä tarvitaan enemmän kuin koskaan, "Tässä mielessä globaalin kehityksen raportti, jossa Maailmanpankki tutkii arvoketjuja yksityiskohtaisesti ja esittää poliittisia ehdotuksia, on meille vahva viite."

2023 TEOLLISUUS- JA TEKNOLOGIAstrategia

Varank, 2023 teollisuus- ja teknologiaministeri totesi strategian lisäarvoa tuotannon, ja ne asettavat jonka avulla politiikkaa tekemään läpimurtoja kriittisten teknologian Turkkia poistamaan ylhäältä liiga, sanoivat haluavansa laittaa maailman yksi kehittyneissä talouksissa. "Jokainen tekemämme askel vie maamme alueille, joilla on korkea lisäarvo globaaleissa arvoketjuissa", Varank sanoi.

Esimerkki Maa Turkki

Varank kertoi Maailmanpankin asiaa koskevassa raportissa, että maille esitettiin joukko poliittisia ehdotuksia arvoketjujen integroimiseksi hienostuneemmaksi ja että ministeriö on työskennellyt intensiivisesti melkein kaikkien näiden ehdotusten suhteen 1,5 vuoden ajan. Varank Turkin, on esimerkkinä moniin maihin tässä suhteessa siihen, että pätevyys totesi.

LIIKETOIMINTAYMPÄRISTÖ

Varank totesi, että he ovat saavuttaneet 2. sijalle Maailmanpankin helppokäyttöisen liiketoiminnan indeksissä 27 harppauksella viimeisen kahden vuoden aikana heidän toteuttamiensa rakenneuudistusten ansiosta, Varank sanoi: ”Pyrimme osoittamaan samanlaista tulosta tänä vuonna. Teemme monia järjestelyjä, jotka tekevät liiketoimintaympäristöstä sijoittajaystävällisemmän, helpottavat kauppaa ja kannustavat investointeja. ”

PILOT-PROJEKTI MAAILMANPANKIN KANSSA

Ministeri Varank totesi, että he tekevät pilottihankkeen Maailmanpankin kanssa autoteollisuudessa, ”Tällä hankkeella on johtava rooli paikallisen toimittajan kehityspolitiikassa. Hankkeen avulla tuomme yhteen maassamme toimialalla toimivat monikansalliset yritykset ja paikalliset toimittajat ja keskitymme parantamaan kapasiteettiamme esimerkiksi tehokkuuden, johtamistaitojen, tuotantoprosessien ja laadun aloilla. Ministeriömme pyrkii myös kehittämään samankaltaisia ​​sovelluksia eri aloilla hankkimalla metodologian tämän ohjelman avulla. ”

TUOTANTO VAATIVALLA TEKNOLOGISELLA

Turkki, Euroopan unioni, jonka mukaan Varank suurin toimittaja autoteollisuuden alalla, edistyneen teknologian tuotanto sopivalla rakenteet kansainvälisten standardien, hän sanoi. Varank, "Turkin auto Projektin tuomme meidän ylivoima uusille ja jännittävä alueet. Pyrimme ja ylitämme täällä auton tuottamisen, luulemme. ”

Luojamme tuotemerkkimme

Varank selittäen teknologinen muutos autoteollisuudessa, "Turkin Otomobili'yl rakentaa brändiämme kilpailla globaaleilla markkinoilla, sanomme teollisuudenalan tulevaisuus meillä on myös ne. Tämä projekti johtaa myös autoteollisuuden toimittajia päivittämään toimintaansa uudella tekniikalla. ”

MAAILMANKILPAILUN PELAAJAT

Varank totesi, että he tarvitsevat kaikkien ideoita, tietoa ja ainutlaatuisen näkökulman ja että he jatkavat työskentelyä tiiviissä yhteistyössä kaikkien julkisen ja yksityisen sektorin sidosryhmien kanssa ja että he ovat yksi vahvimmista toimijoista globaalissa kilpailussa kehittämiensä tuotteiden ja tekniikoiden kanssa.

Positiivinen suuntaus

Selittäessään, että talouden luottamusindikaattorit jatkavat nousuaan, Varank totesi, että teollisuustuotannon elpyminen on havaittu ja että positiivinen suuntaus on jatkuva ja keskittyy korkean lisäarvon tuotantoon ja työllisyyden lisäämiseen.

KASVUNARJOUKSET

Ministerit Varank, 2019 kansainvälisissä järjestöissä kuten Maailmanpankin, sanoi, että heidän kasvuennusteet Turkin tarkistetaan ylöspäin useita kertoja, "Mielestäni tämä jatkuu vuonna 2020, ja uskon, että tämä tarkistus. Tänä vuonna kasvua tukeviin investointeihin Turkissa on terve. "Hän sanoi.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar