MTB: n pääjohtaja Özdemir: "Konttisatamaprojekti kuuluu Mersinille"

mtb president ozdemir kuuluu konttisatamahankkeeseen myrtle
mtb president ozdemir kuuluu konttisatamahankkeeseen myrtle

Mersinin tavarakaupan pääjohtaja Abdullah Özdemir totesi, että hanke, jonka aiempi nimitys oli Mersinin konttisatama, sisällytettiin presidentin vuosiohjelmaan, joka määritellään "itäisen Välimeren alueella".


Mersiniin liittyy useita hankkeita, jotka liittyvät suoraan tai välillisesti vuoden 2020 presidentin vuosiohjelmaan. Näitä ovat:

Mitta 335.3. Konya-Karaman-Niğde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep -rautatie valmistuu ja pääsy tehdasteollisuuden aloille Adanan, Mersinin ja İskenderunin satamiin helpottuu.

Toimi: Adana-Mersin 3. ja 4. linjan rakentaminen sekä 1. ja 2. linjan kunnostaminen, Çukurovan lentokenttäyhteyshanke aloittavat rakentamisen.

Mitta 336.2. Itäiseen Välimeren alueelle rakennetaan tärkein kauttakuljetukseen keskittyvä tavarasatama, joka on portti Lähi-idän ja Keski-Aasian maantieteeseen.

Toimi: Sijainnin määritys tehdään Itäisen Välimeren alueella ja tutkimushanke-tutkimukset saadaan päätökseen.

Mitta 338.2. Çukurovan lentokenttä valmistuu ja sen yhteys päärautatieverkkoon tarjotaan.

Toimi: Çukurovan lentokentän käynnissä olevissa infrastruktuurityöissä saavutetaan 65 prosentin fyysinen toteutustaso. Korirakenteet järjestetään julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuden puitteissa.

Mitta 339.3. Çukurovan alueellisen lentokenttäyhteyden tie valmistuu.

Toimi: Çukurovan alueellisen lentokentän yhteydetie valmistuu.

Mitta 339.5. Erdemli-Silifke-Taşucu-13, joka tarjoaa itäisen Välimeren alueen yhteyden länsiiseen Välimeren alueeseen. Alueellinen rajavaltion tie ja Alanya-Gazipaşa-5. Alueellinen rajavaltion tie (Välimeren rannikko tie) valmistuu.

Toimi: Erdemli-Silifke-Taşucu-13. Alueellinen rajavaltion tie ja Alanya-Gazipaşa-5. Työt saadaan päätökseen alueellisen rajavaltion tien (Välimeren rannikko tie) 21 km: n osuudella.

Mitta 339.8. Adanan eteläinen kehätie, joka palvelee Adanan ja Osmaniye-organisoidun teollisuusvyöhykkeen ja Ceyhanin teollisuuden erikoistumisalueen yhdistämistä Yenicen logistiikkakeskukseen ja Mersinin satamaan, valmistuu.

Toimi: Rakennustyöt saadaan päätökseen Adanan eteläisen kehätien 6 km: n osuudella.

Varapuheenjohtaja Fuat Oktay korosti aiemmin, että projekti kuuluu Mersinille

Özdemir, mielestäni näiden kaupunkiamme kannalta erittäin tärkeiden hankkeiden joukossa meidän tulisi keskittyä välittömästi konttisatamainvestointeihin. Koska kyseiseen projektiin "sijainti määritetään Itäisen Välimeren alueella ja tutkimushanke-tutkimukset saadaan päätökseen". lähetä kuvaus.

Tämä sijoitus nimettiin kuitenkin kymmenennessä kehityssuunnitelmassa nimellä “Mersin Container Port”. Kaupunkina, jos emme ryhdy toimiin sijaintipaikan määrittämiseksi Mersinina, Välimeren itäosassa sijaitsevat Adanan ja Hatayn kaltaiset maakunnat haluavat vaatia tätä hanketta.

Lisäksi kun suunnitelma- ja budjettivaliokunnan puheenjohtaja Lütfi Elvan puhui asiaan 11. kehityssuunnitelmaneuvotteluissa, varapuheenjohtajamme Fuat Oktay oli jo korostanut projektin omistavan Mersinille.

Meillä ei ole varaa menettää konttisatamaprojektia Mersinina

Satama on Mersinin talouden sydän. Siksi satama on välttämätön osa jokaista kaupunkiamme tulevaisuudennäkymää. Container Port -projektin myötä kaupunki menee pitkälle kohti logistiikkakeskusta.

Lisäksi satamakapasiteetin laajentamisesta on tullut nyt välttämätöntä Mersinille. Tässä suhteessa meillä ei ole varaa menettää tätä hanketta, joka on ollut investointisuunnitelmissa useita vuosia, kuten Mersin.

Meidän on oltava kaikki Mersin yksi ruumis

Tämän tosiasian kanssa Özdemirin pitäisi luoda tehokas lobbausvoima paitsi konttisatamahankkeelle myös kaikille Mersinissa tehtäville sijoituksillemme. Vuosiohjelmaan sisältyvien tavoitteiden saavuttaminen kaupunkimme suhteen ja myös uusien hankkeiden suunnittelu, joita ei sisälly tähän ohjelmaan, mutta joita Mersin tarvitsee, riippuu toiminnastamme kaupunkina.

Meillä on valta saavuttaa tämä tekemällä yhteistyötä kaupungin kaiken dynamiikan, etenkin valtion omistamisen kanssa. Tällä näkemyksellä voimme kuitenkin varmistaa, että Mersin kehittyy edelleen kaikilla aloilla, taloudesta hyvinvoinnin tasoon, sosiaalisen elämän laadusta työllisyys- ja tulontuottokykyyn. käytettyjä ilmaisuja.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar