Mutaiset tiet puhdistetaan Marmara Highway Studyssa

Mutaiset tiet puhdistetaan Marmara-moottoritien tutkimuksessa
Mutaiset tiet puhdistetaan Marmara-moottoritien tutkimuksessa

Akyazın kunta puhdistaa mudan peittämät tiet Pohjois-Marmaran moottoritien Akyazı-sijaintipaikan töiden aikana.


Marmara-moottoritie, joka kulkee Sakaryan Akyazı-alueen läpi; Eskibedilin piirin läpi kulkevassa Osmanbeyn osassa tehtyjen töiden vuoksi kunnan joukkueet jatkavat päätien mudan puhdistamista tietyin väliajoin.

Koska moottoritie jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka; Kuljettajia pyydettiin ystävällisesti käyttämään ajoneuvojaan hitaasti ja huolellisesti, jotta vältetään onnettomuudet, kun otetaan huomioon tienkäynnit samalla kun kuljetaan tällä reitillä työprosessissa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar