Liikennesääntö Çark Creek -sillan toiminnan vuoksi

liikenteen sääntely johtuen cark puron käynnistä
liikenteen sääntely johtuen cark puron käynnistä

Çark Creek -siltatöiden vuoksi Serdivan Adnan Menderes Caddesi (kesäkanavan kanava) suljetaan liikenteelle molemmissa suunnissa maanantaina 2. maaliskuuta. Liikenne annetaan suuntaan Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Adrian Menderes Avenuen (kesäkanavan kanava) 360 metrin pituinen osa, jonka Sakarya Metropolitan Municipality rakentaa juoksupyörän purolle ja yhdistää Sebahattin Zaim Boulevardin, Serdivan Adnan Menderes Avenuen ja Hasır Streetin, on suljettu liikenteelle molemmissa suunnissa maanantaina 2. maaliskuuta. Liikenne annetaan suuntaan Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.

Kansalaisidemme huomio

Lausunnossa: "Paalujen valmistumisen jälkeen tie avataan osittain liikenteelle ja ajoneuvoliikenne tarjotaan lähtö- ja saapumispaikkana. Jotta kansalaisemme voisivat täydentää elämäänsä ja omaisuuden turvallisuuttaan ja työskennellä nopeasti, viipymättä, kuljettajamme pyydetään ystävällisesti noudattamaan liikennemerkkejä ja merkkejä ja käyttämään vaihtoehtoisia reittejä. Lisäksi pysäköintia tulisi välttää Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi -kadulla, jonne liikenne ohjataan, liikenteen virtauksen estämiseksi. Kiitämme kaikkia kansalaisiamme herkkyydestä. "

liikenteen sääntely johtuen cark puron käynnistä
liikenteen sääntely johtuen cark puron käynnistä

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar