Kotimaan autotehdas aloittaa massatuotannon vuonna 2021

kotimainen autotehdas tulee olemaan myös sarjatuotanto
kotimainen autotehdas tulee olemaan myös sarjatuotanto

TRNC: n työ- ja sosiaaliministeri Faiz Sucuoğlu vieraili tehtaalla, jossa valmistetaan maan ensimmäinen kotimainen sähköauto Günsel, ja Tohtori Hän sai töistä tietoa İrfan Günseliltä.


Ministeriön antamien tietojen mukaan İrfan Günsel selitti, että B10: n tuotanto, joka muodostettiin yhdistämällä yli 9 tuhatta kappaletta omien insinööriensä kanssa, alkaa vuonna 2021 tehtaalla, jonka investoinnit rahoitetaan omilla varoilla, ja että hänen tuotantokapasiteettinsa alkaa 2021 ajoneuvolla vuodessa 2. Hän ilmaisi, että vuonna 2025 on tarkoitus saavuttaa 20 tuhatta ajoneuvoa vuodessa.

Sucuoğlu sanoi: ”Saamiemme tietojen mukaan toinen yhtä tärkeä asia kuin työllisyys, jonka kotimainen autotehdas luo, on työllisyys, jonka se tarjoaa autoteollisuuden valmistajille. Saimme myös tietää, että 28 yrityksen kanssa 800 maasta on allekirjoitettu yhteistyöpöytäkirja insinöörien suunnittelemien osien tuottamiseksi. Massatuotannon alkaessa neuvotellaan toimittajien kanssa tämän auton muodostavien osien tuottamiseksi maamme alueelle. Hänen tutkimuksensa osoittavat, että yhdessä tuotannossa käytettävien ja maamme autotalojen valmistukseen tarkoitettujen tuotantolaitosten kanssa tuhansilla nuorillamme on mahdollisuus työskennellä insinööreinä ja teknikkoina, mikä estää aivovuotoa ”. käytettyjä ilmaisuja.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar