Kiitos vierailustasi metrohenkilökunnalle koiran pelastamiseksi

Kiitos metrohenkilökunnalle, joka pelasti kaapon
Kiitos metrohenkilökunnalle, joka pelasti kaapon

Metrohenkilökunta pelasti koiran, jonka käpälään oli kiinnitetty liukuportaita Kadıköyn metroasemalla. Koiran omistaja Fatma Kamuran Koç vieraili aseman hoitajilla koiransa kanssa.


Fatma Kamuran Koçin koiran polku oli loukussa liukuportaiden liikkuessa sunnuntaina 2. helmikuuta 2020 Kadıköyn - Tavsantepen metrolinjan Kadikoyn asemalla. Tämän jälkeen aseman Metro Istanbulin henkilökunta puuttui asiaan välittömästi. Poliisit, jotka sulkivat kävelyportaat, poistivat koiran käpälän siitä, missä se oli jumissa, käänteisellä komennolla. Matkustaja Fatma Kamuran Koç ja virkamiehet, jotka veivät koiran matkustajan leikkaussaliin, pukeutuivat koiran käpälään.

Koiran terveys on hyvä ...

Fatma Kamuran tuli maanantaina 10. helmikuuta 2020 Kadıköyn asemalle koiransa Koçin kanssa ja kiitti asemanvalvojaa Cihan Dinçä, vartijoita Giger Çelebiä, Mehmet Kayaa ja Mustafa Kılıça. Koç, joka puhui myös operaation päällikölle Hamza Karahanille puhelimessa, ilmaisi tyytyväisyytensä Istanbulin metro-työntekijöiden tukeen ja totesi koiransa olevan terveellisessä kunnossa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar