Kuljetuskokous pidettiin Finikessa ja Kumlucassa

kokous kuljetuksista finikissä ja hiekassa
kokous kuljetuksista finikissä ja hiekassa

Antalyan pääkaupunkiseudun kuntien kuljetusten yleissuunnitelman tarkistustöiden puitteissa se tapasi Kumlucassa ja Finikessa työskentelevien minibussiosuuskuntien johtajat ja jäsenet.


Kokouksen aikana keskusteltiin ajoneuvojen vaihdosta, uusimisesta ja yhteisestä rotaatiosta. Kuljetusliikkeiden kauppiaat ilmaisivat olevansa ilo tehdä päätöksiä yhteisellä mielellä.

Antalyan pääkaupunkiseudun kuntien kuljetusten yleissuunnitelman tarkistustöiden puitteissa se jatkaa neuvotteluja piirien julkisen liikenteen kauppiaiden kanssa. Tässä yhteydessä Fintur-osuuskunnan, Özkumluca-osuuskunnan ja Hastur-osuuskunnan presidentit ja jäsenet osallistuivat Finike-palveluyksikön kokoukseen.

ONGELMAT JA KYSYMYKSET

Kokouksessa keskusteltiin Finiken ja Kumlucan julkisen liikenteen toimenpiteistä ja kuultiin minibussien vaatimukset. Kumluca Mavikent-Beykonakissa keskusteltiin yhteisen rotaation puitteissa toteutettavasta yhteisestä toiminnasta, Kumluca Olympos-Yazır-kaupunginosista, julkisesta liikenteestä Finike Hasyurtin ja Kumlucan välillä sekä julkisten kulkuneuvojen vaihtoon ja uusimiseen.

YHTEINEN TYYTYVÄISYYS

Kokoukseen osallistuneet kuljetuskauppiaat Finike ja Kumluca ilmaisivat tyytyväisyytensä yhteisen mielen päätökseen kuljetusten tulevaisuudesta ja kannattivat tehtyjä päätöksiä. Antalyan pääkaupunkiseudun kunta pitää seuraavan päivän tapaamisen Kumlucan palveluyksikön kuljetuskauppiaiden kanssa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar