TRNC: n kotimaan autojen myyntitoimisto avattiin

kktcin kotimainen autojen myyntitoimisto avattiin
kktcin kotimainen autojen myyntitoimisto avattiin

Nicosia Dereboyussa avattiin maamme kotimaisen ja kansallisen auton GÜNSEL-markkinointitoimisto, jonka on suunnitellut 109 turkkilaista insinööriä ja jonka prototyyppituotanto valmistui ja esiteltiin 20 ihmisen osallistumisella 3000. helmikuuta.


"Günsel-promootiotoimistossa", jossa esitellään tuotantovaiheeseen tullut B9 ja joka tarjoaa mahdollisuuden tarkasti tarkastella GÜNSEL B9 -mallia, yksityiskohtaista tietoa on saatavana mallista, tuotemerkistä ja GÜNSELiin liittyvistä teknisistä ominaisuuksista. GÜNSEL B9: n koeajo on käytettävissä nimitykseen GÜNSEL-promootiotoimistossa, joka avaa oven tilaisuuden kokeilla GUNSEL-brändiä suurella jännityksellä ja uteliaisudella. Se myydään GÜNSEL-tuotemerkeissä GUNSEL-promootiotoimistossa.

Toinen malli on näytöllä ”J9”…

GÜNSELB9: n kanssa autoteollisuudelle tulleen GÜNSELin näyttely tapahtuu GÜNSEL-promootiotoimistossa toisessa mallissaan J9 maastoautojen segmentissä, joka herättää huomiota ainutlaatuisella ja katseellisella sisä- ja ulkomuodollaan, dynaamisilla ja terävillä linjoillaan sekä erilaisilla laiteominaisuuksilla. erottuu suuren määrän perheautona, jolla on ovet.

professori Tohtori İrfan Suat Günsel: "Teimme tavoitteemme ja suunnitelmassamme autoteollisuudessa ..."

Läheisen Itä-yliopiston hallintoneuvoston puheenjohtaja totesi, että GÜNSEL ja Pohjois-Kyproksen Turkin tasavalta ovat siirtyneet autoteollisuuteen kuulumalla autoja valmistaviin maihin. Tohtori İrfan Suat Günsel kertoi suunnittelevansa tavoitteitaan autoteollisuuden muutosten ja kehityksen rinnalla ja haluavat luoda mahdollisuuden tavoittaa laajempi yleisö jatkamalla investointejaan.

Hän totesi, että GÜNSEL-promootiotoimisto, joka avattiin strategiamme mukaan tulla luotettavaksi ja arvostetuksi tuotemerkiksi sähköautomarkkinoilla, on yritysidentiteetin visioiden konsepti, jolla luodaan bränditietoisuutta ja nopeutetaan brändäysprosessia.

professori Tohtori İrfan Suat Günsel kertoi: ”Vaikka edistyneellä tekniikalla ja suunnittelulla varustetun GünSELin tavoitteena on lisätä arvoa maallemme ja alueellemme innovatiivisena tuotemerkkinä sähköautojen segmentissä, se on tärkeä myynnin ja myynnin jälkeisissä palveluissa, jotka alkavat massatuotannolla. Ensinnäkin, tarjoamme Günsel B9 -harrastajille ja auto-harrastajille.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar