Tärkein selkäranka Turkin rautatiealan Logistics Master Plan

kalkkuna logistiikka Yleiskaava kun tärkeimmät selkäranka rautatiealan
kalkkuna logistiikka Yleiskaava kun tärkeimmät selkäranka rautatiealan

Liikenteen pääosaston ensimmäinen koordinointi- ja neuvottelukokous, joka alkoi Ankarassa 03. helmikuuta 2020 ja johon osallistui liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, päättyi 1. helmikuuta 07.


Kokouksen päätöspuheenvuorossa TCDD: n toimitusjohtaja Tasimacilik kertoi olevansa erittäin tyytyväinen tapaamaan organisaation keskus- ja maakuntaorganisaatioiden ylin ja keskitason johtajia, vaihtamaan ideoita ja tuntemaan heidät paremmin.

”Johtamistavoimme on tehdä paras. Saavutamme tämän yhdessä. ”

”Panimme toimintamme vuonna 2019 tähän TCDD: n kuljetusten pääosaston ensimmäiseen koordinointi- ja neuvottelukokoukseen, jonka valtio perusti rautatieliikenteen vapauttamisen myötä. Teimme arviomme tarjotaksemme parempaa laatua, parempaa palvelua kansalaisillemme ja kuljettaaksemme matkustaja- ja rahtikuljetuksemme korkeammalle tasolle. 682 matkustajalla päivässä, 170 tavarajunalla, ei ole ollenkaan helppoa tarjota 12/7 24 päivän kuljetuspalvelua 365 tuhannella henkilöstöllä kuljettaaksesi miljoonia matkustajia ja tuhansia tonneja rahtia määränpäähänsä. Teknologian kehityksestä riippumatta ensimmäinen palvelun laatuun vaikuttava tekijä on ymmärrys johtamisesta ja ihmisen laadusta. Tässä suhteessa meidän on tehtävä parhaiten ymmärryksessämme johtamisesta. Saavutamme tämän yhdessä. Pidämme tärkeänä koulutusta parantaaksemme edelleen ihmisen laatua. Käytämme resurssejamme tehokkaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun kansalaisillemme tietoisuudessa siitä, että olemme julkisia laitoksia ja julkista henkilöstöä. "

"Johtajamme jatkavat kentällä"

Yazıcı korosti, että rautatieala on logistiikan yleissuunnitelman tärkein selkäranka, totesi, että uudet suurten nopeuksien rautatieyhteydet tulevat toimimaan 2023-tavoitteissa ja matkustajajärjestelmä kasvaa tavanomaisissa linjoissa, ja tavarakuljetukset, erityisesti BTK-linja, lisääntyvät nykyisen järjestelmän tullessa täysin sähköiseksi ja signaloituksi ”, TCDD Tasimacilik Pääosastoina velvollisuutemme ja vastuumme rautatiejunien hallinnasta kasvaa. Uskon, että kaikilla tasoilla toimivat ystäväni pyrkivät tarjoamaan turvallisen ja laadukkaan palvelun tietäen tämän tehtävän ja vastuun. Olen varma, että saavutamme tämän yhdessä 164 vuoden rautatiekulttuurin ja osaamisen kanssa. ”

Pääjohtaja Yazıcı kehotti päälliköitä jatkamaan tarkastuksia useammin, jotta kansalaisille saataisiin paras palvelu.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar