Juna- ja bussi-törmäys Pakistanissa 20 kuollutta, 55 loukkaantunutta

juna- ja linja-kirvesmies loukkaantui Pakistanissa
juna- ja linja-kirvesmies loukkaantui Pakistanissa

Juna- ja bussi-törmäys Pakistanissa 20 kuollutta, 55 loukkaantui; Pakistanissa Sukkurin kaupungissa Kandhrassa tapahtuneen matkustajajunan ja linja-auton törmäyksen seurauksena tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli 20 ja loukkaantui 55 ihmistä.


Sukkurin piirikunnan varajäsen Rana Adeel kertoi, että 20 ihmistä sai surmansa ja 55 loukkaantui. Adeel kertoi, että vakavasti loukkaantuneita oli paljon ja kuolleiden määrä voi kasvaa.

Pakistanin rautatiepalveluhenkilö Tairq Kolachi kertoi, että bussi jakautui kahteen onnettomuuden vaikutuksesta. Todettiin, että kaikki onnettomuudessa kuolleet ihmiset, joissa junanjohtaja ja hänen avustajansa loukkaantuivat hieman, olivat matkustajia linja-autossa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar