Istanbulin polkupyöräpaja tuo polkupyöräystävät yhteen

istanbul pyöräilykalista toi polkupyöräystävät yhteen
istanbul pyöräilykalista toi polkupyöräystävät yhteen

Istanbulin pääkaupunkiseudun järjestämä "Polkupyörätyöpaja" toi yhteen alan edustajat, akateemikot, pyöräyhdistykset, retkiryhmät ja opiskelijat monista maakunnista. Otsikoilla ”Istanbulin polkupyörän yleissuunnitelma” ja “Polkupyörän polkujen suunnitteluopas”; Tapauksessa, jossa keskusteltiin kaupunkien joukkoliikennejärjestelmää, integroitua polkupyöräverkkoa ja infrastruktuureja koskevista ongelmista ja ehdotuksista, osallistujille jaettiin Istanbulin pyöräteiden verkoston sääntelyssä ja kehittämisessä määritellyt tavoitteet.

Polkupyörä on vaihtoehtoinen kuljetusväline


Istanbulin pääkaupunkiseudun järjestämässä polkupyöräpajassa keskusteltiin polkupyöräkulttuurin leviämisen esteistä ja pyöräilijöiden ongelmista. İBB: n kuljetusosaston päällikkö Utku Cihan kertoi IMM Zeytinburnu Social Facilities -tapahtuman avaustilaisuudessa, että he ovat luoneet yksikön, joka toimii yksinomaan polkupyörillä nimellä "Bicycle Chief", ja huomautti, että tapa ratkaista kuljetusongelmat on jalankulkijoiden ja polkupyörien joukkoliikenne. Cihan lisäsi, että IMM käsittelee kuljetuksia kokonaisuutena ja suunnittelee sijoituspäätöksiä tähän suuntaan.

Puhuessaan työpajassa IBB puheenjohtajavaltio koordinaattori Ali Haydar Heroes, pyörä nähtävä harrastus ja urheiluun muistutti varjoaine käytetty Turkin ympäristön suojelemiseksi ja liikenteen maailmassa. Kahraman korosti, että Istanbulissa on 168 km pyöräteitä, mutta näiden teiden käyttöpohjat ovat noin 3 km.

Älykäs polkupyöräverkko “ISBIKE” Istanbuliin

Istanbulin pääkaupunkiseudun kuntaorganisaation SPSP perustama ISBIKE-älykäs polkupyöränjakojärjestelmä İSPARK İBB-pyöräteillä ympäri kaupunkia jaettiin osallistujille. SPSP Smart Bicycle Operations -päällikkö Ahmet Savaş kertoi esityksessään tiedoista ”Shared Bicycle” (İSBİKE) ja kertoi polkupyöränjakojärjestelmien historialliseen kehitysprosessiin ja liiketoimintapolitiikkaan liittyvistä toiminnoista maailmanlaajuisesti. Ympäristö, terveys, liikenne jne. Mainituista järjestelmistä maailman kaupungeissa. Savaş totesi, että niitä toteutetaan hankkeina, jotka eivät ole voittoa tavoittelevia sosiaalisiin tavoitteisiin suuntautuneiden ohjelmien puitteissa, ja sanoi İSBİKE “Bicycle Sharing System”, joka käynnistettiin pilottiprojektina 2013 pysäkillä ja 10 polkupyörällä Bostancı – Kartal-rannikon tiellä vuonna 100, Florya – Yeşilköy Euroopan puolella välillä 2015 ja 2018. Kun rannikkoalue sisällytettiin, se jatkoi liikennettä 19 asemalla ja 200 polkupyörällä. Vuonna 2017 päätettiin perustaa Istanbuliin ensisijaisesti 300 pysäkin ja 3000 polkupyörän polkupyöränjakojärjestelmä, koska Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta arvioi pyörän kuljetusmuodon alatyypiksi ja integroi sen julkisen liikenteen järjestelmään. Tämän tavoitteen mukaisesti vuonna 2018 asennettiin ja otettiin käyttöön 145 pysäkkiä ja 1500 polkupyörää ”.

Savaş korosti, että kesäkuun 2018 ja joulukuun 2019 välisenä aikana vuokrattiin noin 1,4 miljoonaa älykästä polkupyörää, ja Savaş sanoi: ”Vuoden 2020 loppuun mennessä järjestelmän on tarkoitus saavuttaa 300 pysäkkiä ja 3000 polkupyörää. Jatkamme suunnittelua polkupyörän päällikön kanssa, joka toimii kuljetusten suunnitteluosasto alla alueilla, joille uusi asennus tehdään. ”

Polkupyörien kuljetus ratkaistaan ​​yhteisellä mielellä

Akateemikot, alan asiantuntijat, arkkitehdit ja kaupunkisuunnittelijat, pyöräyhdistysten edustajat, matkanjärjestäjät, yritysten edustajat ja opiskelijat; He jakoivat tietämyksensä, kokemuksensa ja projektinsa osallistujien kanssa aiheista ”Fyysiset ongelmat pyöräteillä”, “Polkupyörätiehankkeiden sovellusongelmat”, “Polkupyörän kulttuuri”, “Jaetut pyöräteet”, “Jakamisjärjestelmät”, “Polkupyörän pysäköintielementit ja sijaintivalinnat”.

Esitelmien jälkeen ”Polkupyörätyöpajan”, jossa osallistujien mielipiteet ja ehdotukset vastaanotetaan kysymys-vastaus-osioihin, odotetaan luonevan uuden etenemissuunnitelman uusien projektien ja investointien luomiseksi.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar