Kartepen hiihtokeskuksessa aloitettiin ilmainen hiihtokurssi

Ilmainen hiihtokenttä alkoi Kartepen hiihtokeskuksessa
Ilmainen hiihtokenttä alkoi Kartepen hiihtokeskuksessa

Kartepen kunnan ilmainen hiihtokurssi aloitti harjoituksen. Kunnan urheiluvalmentajat antavat koulutukset tiistaina ja torstaina huippukokouksessa Kartepen hiihtokeskuksessa.


Hiihtokurssi, jonka Kartepen kunta järjestää vuosittain maksutta, alkoi 11. helmikuuta tiiviillä osallistumisella. 10–18-vuotiaat opiskelijat voivat käydä kursseilla, jotka kestävät noin kaksi kuukautta Kartepen hiihtokeskuksessa. Lisäksi Kartepen kunta tarjoaa harjoitusjakson aikana harjoittelijoille maksutta suksivarusteita.

"KARTEPEESSA EI KOSKAAN TIETOA SKIIN"

Kartepe, joka on yksi Marmaran alueen suosituimmista talvimatkailukeskuksista, jatkaa nimeämistä Kartepen kunnan myötävaikutuksella, urheiluaktiviteetteja sekä liikuntaa edistäviä aktiviteetteja. Vuonna 2020 monet Kartepen nuoret hyötyvät ilmaisista hiihtokursseista, jotka järjestetään sanomalla "Ei lapsia, jotka eivät tiedä hiihtää Kartepessä".Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar