Intialainen yritys voitti Saudi-Arabian rautatiehuollon tarjouskilpailun

intialainen yritys voitti Saudi-Arabian rautatiehuollon tarjouskilpailun
intialainen yritys voitti Saudi-Arabian rautatiehuollon tarjouskilpailun

Voitti intialaisen rautatieyhtiön Larsenin ja Toubron (L&T) Etihat Railin jättiläisen huoltotarjouksen. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien virallinen rautatieyritys Etihad Rail on rahti- ja henkilöliikennettä hallinnoiva yritys, joka pyrkii laajentamaan rautatieverkostoa.


Larsen & Toubro Intiasta, paras tarjoaja huoltotarjoukselle, joka järjestetään seitsemässä eri paikassa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. 510 miljoonan dollarin tarjouskilpailun voittajaksi ilmoitettu L&T työskentelee kiinalaisen kumppaninsa Power China Internationalin (PCI) kanssa tässä hankkeessa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar